Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van, akinek soha semmi...

Más is van, akinek soha semmi nem sikerül az életben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen egy lúzernek érzem magam, soha nem jön össze semmi. Persze nem apróságokra gondolok, h elérni egy vonatot v ilyesmi, hanem nagyobb dolgok, amik hatással lehetnek az életemre.
2011. máj. 30. 16:19
 1/8 xyu válasza:
Nyugi,rossz időszakodban vagy nekem is szoktak ilyenek lenni kb 1 hétig havonta.Le kell sz@rni az az igazság ne agyalj ezen mert rosszabb lesz.Menj le a spanjaiddal és hülyüljetek vagy csajozz stb.
2011. máj. 30. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
hajjaj, 0 sikerélményem volt eddig
2011. máj. 30. 16:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Első: az egész eddigi életem egy rossz időszak. A csajozás nem jó megoldás, abban sincs soha sikerem.
2011. máj. 30. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem most minden összejön, majd szánok rád 1 perc röhögést, hátha attól jobb lesz!
2011. máj. 30. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, a bunkó parasztok általában sikeresebbek...
2011. máj. 30. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megkeresni a sikereidet és azokba kapaszkodj, és ne keseregj azon amin már úgysem változtathatsz! Gondolj arra, hogy mi sikerülhet még az életedben és tegyél értük.
2011. máj. 30. 21:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Aludtam rá egyet, és gondolkoztam is, de nem jutott eszembe semmi, ami eddig sikerült volna. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam eddig boldog, és olyankor is mindig csalódás lett a vége. Ezután se fog sikerülni semmi, mert nem vagyok jó semmiben.
2011. máj. 31. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Állj hozzá pozitívan!
2011. jún. 1. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!