Más is van, akinek soha semmi nem sikerül az életben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen egy lúzernek érzem magam, soha nem jön össze semmi. Persze nem apróságokra gondolok, h elérni egy vonatot v ilyesmi, hanem nagyobb dolgok, amik hatással lehetnek az életemre.2011. máj. 30. 16:19
1/8 xyu válasza:
Nyugi,rossz időszakodban vagy nekem is szoktak ilyenek lenni kb 1 hétig havonta.Le kell sz@rni az az igazság ne agyalj ezen mert rosszabb lesz.Menj le a spanjaiddal és hülyüljetek vagy csajozz stb.
2/8 anonim válasza:
hajjaj, 0 sikerélményem volt eddig
3/8 A kérdező kommentje:
Első: az egész eddigi életem egy rossz időszak. A csajozás nem jó megoldás, abban sincs soha sikerem.
2011. máj. 30. 16:33
4/8 anonim válasza:
Nekem most minden összejön, majd szánok rád 1 perc röhögést, hátha attól jobb lesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, a bunkó parasztok általában sikeresebbek...
2011. máj. 30. 20:53
6/8 anonim válasza:
Próbáld meg megkeresni a sikereidet és azokba kapaszkodj, és ne keseregj azon amin már úgysem változtathatsz! Gondolj arra, hogy mi sikerülhet még az életedben és tegyél értük.
7/8 A kérdező kommentje:
Aludtam rá egyet, és gondolkoztam is, de nem jutott eszembe semmi, ami eddig sikerült volna. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam eddig boldog, és olyankor is mindig csalódás lett a vége. Ezután se fog sikerülni semmi, mert nem vagyok jó semmiben.
2011. máj. 31. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!