Van itt olyan, aki tanul a voltfeleség hibáiból, és vigyáz, hogy még véletlenül se kövesse el azokat, és ezáltal sikerül egy már-már tökéletes kapcsolatot életben tartania a férjével?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 15:33
1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Honnan tudhatnám, mik voltak a volt feleség hibái? Egyáltalán miért kellene, hogy engem ez érdekeljen?
Vagy úgy gondolod, hogy a férfi már az első randin az exről beszél, hogy:" Tudod az Erzsi sosem főzött pacalt, mert ő nem szereti! És mosni is csak heti egyszer mosott, mert így akart spórolni a mosóporral".
2/5 anonim válasza:
A voltfeleseg hibait, csak a volt ferjtol hallod. Kerdezd meg a voltfeleseget is. Tokeletes kapcsolat csak a Mennyorszagban va. Legalabbis azt mondjak, majd megtudjuk, ha felerunk.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezzel foglalkozni. Először is nem tudom/nem érdekel a volt feleség hibája. Másodszor lehet h az a hiba nem is hiba volt, csak egyszerűen egy tulajdonság, ami nem feltétlen rossz, csak a férj nem tudta tolerálni. Summa summárum, alapvetően nem változom meg senki kedvéért. Olyan hibáim meg amikkel nem lehet együtt élni úgy gondolom nincsenek. Ha mégis, nem kell velem együtt élni.
4/5 anonim válasza:
Az exek legnagyobb hibája rendszerint az, hogy 5-10-15 év alatt qrvára ráunt a férje. Meglepően biztos, hogy ugyanennyi idő után az új nőt is unni fogja majd, aztán megy a következőhöz. Nem hiszem, hogy ebből tanulságot lehet levonni...
5/5 anonim válasza:
Hogyne volna ilyen szitu ,ezt szokták kihasználni a szeretők.Hisz tudják mi az ami hiányzik a férfinek és azon keresztül fogják meg a palit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!