Nekem miért nem sikerül soha semmi?
Sziasztok!
Az lenne a problémám h egyszerűen képtelen vagyok lányokkal ismerkedni!Pedig nem vagyok se kocka,se otthonülős,barátaim is vannak,szórakozni is járunk minden hétvégén,kedves is vagyok,udvarias is vagyok.De mégis semmi.
Egyszerűen mindenki átnéz rajtam.Mintha nem is lennék ezen a Földön.Nagyon rosszul esik amikor látom h a sok(már elnézést a kifejezés miatt) tapló paraszt fiúknak már megint új barátnőik vannak.Nekem meg semmi.
Suliban sem tudtam összejönni 4 év alatt senkivel,és így az iskola végével már félek h nem is fogok tudni öszejönni soha senkivel sem:(Ez pedig nagyon rosszul esik:(
Nem tudom h valaha fogok e tudni ezen változtatni.
Kérem,aki volt/van hasonló helyzetben,az segítsen nekem.
Köszönöm szépen!
Szia!
Dagi szerencsére nem vagyok.Hetente járok 3-4x futni + néha 1 kis szálkásítás.Az arcom sem pattanásos.Barna haj,barna szem.Más egyebet sajnos nem tudok mondani.:)
Igen ebben igazad van,és diszkóba sem ismerkedés céljából járok.Oda inkább csak 1 kis kikapcsolódás végett.Hát igen...
Rossz lányok...
Múltkor is hallod,balga módon hagytam kihasználni magam.A lány megvetetett magának velem mindent amit akart,és most már meg sem ismer.Addig jó voltam neki.Most viszont úgy megyünk el egymás mellett mintha idegenek lennénk egymásnak.
jó hát gondoltam h nem azért de hát ugye ha meglátsz egy csajt megfordul a fejedben
úristen ez nagyon szép dolog...hát nem tudok neked tanácsot adni hol ismerkedj normális lányokkal,de nekik általában van barátjuk. de ez durva h megvetetett veled mindent és már meg le se sz*r téged.fúh az ilyet megtudnám cibálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!