Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem sikerül nekem semmi?

Miért nem sikerül nekem semmi?

Figyelt kérdés

Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni...

Nincsenek barátaim...

Beletörődtem, hogy nem lehet párkapcsolatom, mert engem sose szerettek viszont...

Csak az iskola maradt.

Azt hittem remekelek, átszámóltam és kijött a 3.27

Majd meg szakadok egésznap tanulok, most is résztveszek versenyen, kis előadást szoktam tartani Kémiából, Bioszból meg Föci-ből és még se érek el vele semmit.

9-es vagyok. Tudom ilyen átlaggal sosem vesznek fel az ELTE-re Biológia szakra...

Nevelő apám szerint az elején még lefele huzzák a jegyet, aztán ha látják, hogy igyekszem majd jobb jegyeket kapok bla bla bla

Na de én csak annyit látok, hogy: 3.27

Annyira kiakadtam, hogy egész este sírtam, és a félé után le akarok menni szakiskolába...tanács?

2009. dec. 18. 16:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
64%
"Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni... " ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2009. dec. 18. 16:34
 2/35 A kérdező kommentje:
Örűlnék ha a kérdésre válaszolnál...
2009. dec. 18. 16:35
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
Már bocsi de ez felfoghatatlan, még csak 9.-es vagy ez mekkora baromság tuti nem azért hagyott el ilyen nincs
2009. dec. 18. 16:36
 4/35 A kérdező kommentje:
A válaszaid nem hasznosak, fölösleges írnod!
2009. dec. 18. 16:38
 5/35 anonim ***** válasza:
93%
Jól van idióta nem muszály nekem sem kedvesnek lennem. Egyébként 1000x, hogy ezért hagyott el édesapád, mert ez egy baromság, azért nem hagyom el a gyerekem mert nem akar szakács lenni, nevetséges, dehát te tudod, sok szerencsét a többieknek akik megpróbálnak válaszolni a kérdésedre remélem sikerrel járnak ELÉGGÉ NEHÉZ feladat.
2009. dec. 18. 16:41
 6/35 anonim ***** válasza:
53%
nyugodj meg
2009. dec. 18. 16:45
 7/35 Zümy ***** válasza:
53%

De most a kérdésre kell válaszolni nem ienek hogy "ilyen nincs,hogy elhagyott az apád..."

nagyon is van. és ha ezt történt akkor ez történt.nem kell ieneket írogatni.van elég baja a kérdezőnek ígyis.

2009. dec. 18. 16:49
 8/35 anonim ***** válasza:
76%

Végezd el mindkettőt! Majd meglátod, melyikből tudsz megélni. Ha most nem is vesznek fel, kezd a szakács sulival, éttermet még nyithatsz, magán környeztvédők meg nincsenek!:)

Ne aggódj!

2009. dec. 18. 16:50
 9/35 Zümy ***** válasza:
53%
Am sztem hanyagold a versenyeket,mert azok csak mellékes dolgok.Tudom szörnyű hallanni de ezek szerint muszáj többet tanulnod.Apuddal beszélj,mert ezt télleg nem csinálhatja veled (persze csak higgadtan). És anyuddal mivan?Ő nem tud,vhogy. segíteni? ...Bocsánat ha nem hasznos ez a válasz,de nem tudok más tanácsot adni:SSS
2009. dec. 18. 16:51
 10/35 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és ahhoz, hogy környeztvédő légy, nem feltétel a biológia szak...
2009. dec. 18. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!