Miért nem sikerül nekem semmi?
Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni...
Nincsenek barátaim...
Beletörődtem, hogy nem lehet párkapcsolatom, mert engem sose szerettek viszont...
Csak az iskola maradt.
Azt hittem remekelek, átszámóltam és kijött a 3.27
Majd meg szakadok egésznap tanulok, most is résztveszek versenyen, kis előadást szoktam tartani Kémiából, Bioszból meg Föci-ből és még se érek el vele semmit.
9-es vagyok. Tudom ilyen átlaggal sosem vesznek fel az ELTE-re Biológia szakra...
Nevelő apám szerint az elején még lefele huzzák a jegyet, aztán ha látják, hogy igyekszem majd jobb jegyeket kapok bla bla bla
Na de én csak annyit látok, hogy: 3.27
Annyira kiakadtam, hogy egész este sírtam, és a félé után le akarok menni szakiskolába...tanács?
De most a kérdésre kell válaszolni nem ienek hogy "ilyen nincs,hogy elhagyott az apád..."
nagyon is van. és ha ezt történt akkor ez történt.nem kell ieneket írogatni.van elég baja a kérdezőnek ígyis.
Végezd el mindkettőt! Majd meglátod, melyikből tudsz megélni. Ha most nem is vesznek fel, kezd a szakács sulival, éttermet még nyithatsz, magán környeztvédők meg nincsenek!:)
Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!