Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem sikerül nekem semmi?

Miért nem sikerül nekem semmi?

Figyelt kérdés

Apám elhagyott mert nem szakács, hanem környezetvédő akarok lenni...

Nincsenek barátaim...

Beletörődtem, hogy nem lehet párkapcsolatom, mert engem sose szerettek viszont...

Csak az iskola maradt.

Azt hittem remekelek, átszámóltam és kijött a 3.27

Majd meg szakadok egésznap tanulok, most is résztveszek versenyen, kis előadást szoktam tartani Kémiából, Bioszból meg Föci-ből és még se érek el vele semmit.

9-es vagyok. Tudom ilyen átlaggal sosem vesznek fel az ELTE-re Biológia szakra...

Nevelő apám szerint az elején még lefele huzzák a jegyet, aztán ha látják, hogy igyekszem majd jobb jegyeket kapok bla bla bla

Na de én csak annyit látok, hogy: 3.27

Annyira kiakadtam, hogy egész este sírtam, és a félé után le akarok menni szakiskolába...tanács?

2009. dec. 18. 16:33
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Környezetvédelem - hú, nagyon szép gondolat.

Karrierlehetőség? Lehel téren koldulhatsz a buta emberektől a hidegben, hogy adjanak jó sok pénzt a barna meguán megmentésére.. Ultra gáz.

Az én tanácsom, hogy inkább csinálj valamit, amiből lesz pénzed, és akkor tudsz utazni, természetet látni, esetleg fákat ültetni.. és élj környezettudatosan. Más dolog a szakma és más a hobby.

2009. dec. 18. 17:08
 12/35 anonim ***** válasza:
Huh engem is megdöbbentettél,hallod! Csak 9.es vagy,és már tudod h sohasem lesz párkapcsolatod? Bár nyilvánvalóan nincs önbizalmad,és tényleg nehéz párkapcsolatot,barátságot is kialakítani úgy,h nem volt jó családi háttered,de ettől még sikerülhet!
2009. dec. 18. 17:10
 13/35 anonim ***** válasza:
szegény!!!!!!! Írj privit nem beszélgetünk msn-en? 14/l :) szertnék veled beszélgetni szimpinek tűnsz,légyszi ííírj:)
2009. dec. 18. 17:15
 14/35 anonim ***** válasza:
Az h első félévben 9.ben neked mennyi az átlagod,a kutyát nem érdekel,m az évvégi számít,addigra kijavítod! V majd a 3.,4.évi átlagodat viszed tovább,a 3.év a legkönnyebb,de a 2.a legnehezebb! Eszedbe se jusson feladni!
2009. dec. 18. 17:15
 15/35 anonim ***** válasza:
A csajok majd jönnek maguktól, 9-esként még korán van. Nekem 17 évesen indult be ez a téma, azóta egymást váltják a lányzók hehe. Akkor kezdj el aggódni, ha 20 évesen sem lesz senkid. Fel a fejjel.
2009. dec. 18. 17:16
 16/35 anonim ***** válasza:
17:15 vok lécci tényleg írj:) Köszi:)
2009. dec. 18. 17:21
 17/35 anonim ***** válasza:
Valszeg túlstresszeld magad,a rossz kedvedet még családi gondok is tetézik.próbálj meg lazítani,kevesebbet szorongani,lehet túl sokat vársz magadtól,h érzed mi az oka h erőfeszítéseid nem látszanak a jegyeiden,ott vagy mindig,voltak hiányosságaid ált.-ban?
2009. dec. 18. 17:21
 18/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

A 3.választ már végig sem olvastam...

Darwin vagy Einstein sosem volt 3.27

Én tényleg probálom elérni a maximumot de nem megy.

Talán a szakiskola után jobban megy majd a szakközép...

De a tanáraimat sem értem, dicsérnek meg minden...

De mi a francot lehet dicsérni a 3-on?

Tényleg akartam, hogy jó legyek. Hogy legalább ez az egy dolog jól működjön az életemben.

2009. dec. 18. 17:24
 19/35 anonim ***** válasza:
fiú vagy lány vagy?
2009. dec. 18. 17:28
 20/35 A kérdező kommentje:
Ha nem a kérdésre válaszolsz akkor ne írj köszi
2009. dec. 18. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!