Sajnálna valaki? Nekem semmi sem sikerül.
Figyelt kérdés
Tegnap felléptem, először gitárral, és nagyon izgulós vagyok aminek következtében annyira remegek hogy az már beteges mértékű. Sajnos rájöttem hogy ennek következtében mint sok minden más nem nekem való ez az egész és fel is adom az egészet úgy ahogy van. Sajnálna valaki? Erre van most szükségem, mert akkor talán megnyugodok kicsit, és beletörődök hogy nekem ez sem fog összejönni :).2010. nov. 20. 12:44
1/22 anonim válasza:
de buta vagy! néha mindenkinek lehet rossz napja. különben is ha először léptél fel akkor mit parázol? ez a baj az emebrekkel... nem hogy próbálkoznál. mint egy ovis, mikor nem tud felmászni a mászókára és leül és elkezd sírni -.- istenem
2/22 A kérdező kommentje:
Bizony ez vagyok én, de én nekem nincs bajom ezzel :), ha ovis vagyok hát ovis.
2010. nov. 20. 12:55
3/22 A kérdező kommentje:
De amúgy meg a produkciómból egyértelműen látszik hogy semmi keresnivalóm a színpadon, én meg ezért játszottam, hogy tudjak játszani az embereknek, de hát ugye magam miatt ez sem fog sikerülni, de igazából megszoktam már, hogy semmi nem sikerül, mert álatlában így van :)
2010. nov. 20. 12:57
6/22 A kérdező kommentje:
köszi :(
2010. nov. 20. 13:44
8/22 A kérdező kommentje:
fiú :)
2010. nov. 20. 13:53
10/22 A kérdező kommentje:
17 :)
2010. nov. 20. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!