Mindig jobb akarok lenni, és ha nem sikerül, összeomlom, mit tegyek?
Ne foglalkozz más véleményével!
Magadnak élj ne másnak! Csináld azt amit szeretsz!
Én is ilyen voltam 17-18 évesen... idővel talán megtanulod elfogadni, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, a saját boldogságodért élsz, ez a te életed és más embert abszolút nem érdekel, hogy mit csinálsz vele, tönkreteszed-e vagy sem, és attól, hogy 460 pontod van meg 1 milliót keresel évente stb., még nem érsz többet, mint a csöves, aki a padon alszik. Ha meg nem, akkor marad az öngyilkosság.
"Nem a képességeink, hanem a döntéseink mutatják meg, kik vagyunk", ahogy a bölcs vén búza mondta.
Régebben nekem is ilyenek voltak a szüleim, míg végül rájöttek hogy egyszerűbb normálisnak lenni, mint pszichiáterre költeni. Igaz, még mindig ugyanolyan "maximalista" vagyok,de legalább már ők nem cseszegetnek.
A felsőfokú nyelvvizsga meg igenis nagy dolog, nem sok fiatalt ismerek, akinek lenne (itt borsodban legalábbis :D), sőt 460 pontot elérőről se sűrűn hallottam...
Egyébként a szüleid melyik kategóriába tartoznak:
- sikeresek az élet minden területén
- vagy rohadtul nem azok, és ami nekik nem sikerült, annak a négyzetét várnák el tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!