Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem sikerül semmi amibe...

Miért nem sikerül semmi amibe belekezdek?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy mindössze balszerencse, na de 7 éven át??? Ez már sok :S
2010. jún. 25. 15:03
 1/6 A kérdező kommentje:
pls értelmes válaszokat!
2010. jún. 25. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd Istenbácsit, ő talán tud válaszolni.
2010. jún. 25. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért mert így állsz hozzá!

Pozitív szemléletre kell váltanod és elkezdeni újra rájönni arra, hogy mi is az a hit!

Elhiheted, mögöttem is van átkozottul elgyötört 7 év,rokonaim haltak meg, elhagytak, szarba tiportak, nem voltak barátaim, új helyre kerültem, apám elhagyott, aztán miután teljesen tönkre tett vissza könyörögte magát anyámhoz.

És tudod ott sírtam hogy jaj istenem miért épp velem.. Rájöttem, ha nem lennék olyan negatív akkor nem csak a negatív dolgokat vonzanám magamhoz!

Csak pozitívan! :)

2010. jún. 25. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy írták, csak pozitívan, sokat számít a gondolkodási mód, ha már úgy állsz a dolgokhoz na amilyen béna vagyok úgyse fog menni akkor tuti nem is fog. Próbálj másképp állni a dologhoz, csinálj olyan dolgokat amik növelik az önbizalmad és siker élményt nyújtanak lehet az valami egyszerű dolog is csak az a lényeg, hogy elkezd valahol!!!!!
2010. jún. 26. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a film pontosan erről szól: Túl jó nő a csajom
2010. jún. 26. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

előttem már leírták a lényeget, a hozzáállással van a baj.

én pl nagyon szeretek tollasozni, ha elhatározom, hogy most nyerni fogok, akkor az esetek nagy százalékában nyerek, ha csak félvállról veszem, mindig megvernek. de ha esetleg kudarc ér, akkor sem szabad feladni, addig próbáld, amíg nem sikerül, az első sikerélmény után minden jóra fordul =)

2010. júl. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!