Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem miért nem sikerül soha...

Nekem miért nem sikerül soha semmi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám h egyszerűen képtelen vagyok lányokkal ismerkedni!Pedig nem vagyok se kocka,se otthonülős,barátaim is vannak,szórakozni is járunk minden hétvégén,kedves is vagyok,udvarias is vagyok.De mégis semmi.

Egyszerűen mindenki átnéz rajtam.Mintha nem is lennék ezen a Földön.Nagyon rosszul esik amikor látom h a sok(már elnézést a kifejezés miatt) tapló paraszt fiúknak már megint új barátnőik vannak.Nekem meg semmi.

Suliban sem tudtam összejönni 4 év alatt senkivel,és így az iskola végével már félek h nem is fogok tudni öszejönni soha senkivel sem:(Ez pedig nagyon rosszul esik:(

Nem tudom h valaha fogok e tudni ezen változtatni.

Kérem,aki volt/van hasonló helyzetben,az segítsen nekem.

Köszönöm szépen!

2010. máj. 7. 22:48
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
haver!!! kezet foghatunk... Nálam is uyganez a szitu:D Szánalmasak vagyunk... :D Én már csak röhögök ezen. kezdek bekattanni :S és ez nem vicc :(
2010. máj. 7. 23:12
 12/30 anonim ***** válasza:
fel a fejjel fiúk :D ne aggódjatok majd csak lesz valaki:D
2010. máj. 7. 23:13
 13/30 anonim válasza:
szia vannak konyvek ebben a temaban... de a kulso is fontos foleg 16-23 ig... legy hatarozott es probalj ojanokat keresni akik hasonloan gondolkodnak.ha nem megy tudok egy konyvet e mail be kuldeni... onbizalooooooooooom:))
2010. máj. 7. 23:16
 14/30 A kérdező kommentje:

Kicsit aggódom én is...

Velem az a probléma h éjjel-nappal azon filózok h én rossz ember lennék?

Mindenki olyan tuti pasi rajtam kívűl?

Mindenki menő gyerek csak én nem?

Mindenkiben van vmi kis plussz csak bennem nincs semmi?

Engem ezek a kérdések foglalkoztatnak igazán.

2010. máj. 7. 23:17
 15/30 anonim válasza:
szia vannak konyvek ebben a temaban... de a kulso is fontos foleg 16-23 ig... legy hatarozott es probalj ojanokat keresni akik hasonloan gondolkodnak.ha nem megy tudok egy konyvet e mail be kuldeni... onbizalooooooooooom:))
2010. máj. 7. 23:17
 16/30 anonim ***** válasza:
az összes kérdésedre nem a válasz:D legyen egy kicsivel több önbizalmad! ha látják rajtad h " áhh én béna vagyok semmi nem jön össze" akkor nem is fog
2010. máj. 7. 23:18
 17/30 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a könyvek ajánlását,már próbálkoztam velük.Pár mondat után abba is hagytam az egészet,mert nem tudott annyira érdekelni h tovább olvassam.De azért köszönöm a segítségedet!

2010. máj. 7. 23:21
 18/30 anonim ***** válasza:

ha akarsz írj egy privit és beszélhetünk

én igaz h lány vagyok de segíthetek:)

2010. máj. 7. 23:26
 19/30 anonim ***** válasza:
95%-os,én már írtam neked,nekem is válaszolj,légyszi,jó?
2010. máj. 7. 23:29
 20/30 anonim ***** válasza:
válaszoltam:)
2010. máj. 7. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!