Nekem miért nem sikerül soha semmi?
Sziasztok!
Az lenne a problémám h egyszerűen képtelen vagyok lányokkal ismerkedni!Pedig nem vagyok se kocka,se otthonülős,barátaim is vannak,szórakozni is járunk minden hétvégén,kedves is vagyok,udvarias is vagyok.De mégis semmi.
Egyszerűen mindenki átnéz rajtam.Mintha nem is lennék ezen a Földön.Nagyon rosszul esik amikor látom h a sok(már elnézést a kifejezés miatt) tapló paraszt fiúknak már megint új barátnőik vannak.Nekem meg semmi.
Suliban sem tudtam összejönni 4 év alatt senkivel,és így az iskola végével már félek h nem is fogok tudni öszejönni soha senkivel sem:(Ez pedig nagyon rosszul esik:(
Nem tudom h valaha fogok e tudni ezen változtatni.
Kérem,aki volt/van hasonló helyzetben,az segítsen nekem.
Köszönöm szépen!
Kicsit aggódom én is...
Velem az a probléma h éjjel-nappal azon filózok h én rossz ember lennék?
Mindenki olyan tuti pasi rajtam kívűl?
Mindenki menő gyerek csak én nem?
Mindenkiben van vmi kis plussz csak bennem nincs semmi?
Engem ezek a kérdések foglalkoztatnak igazán.
Szia!
Köszi a könyvek ajánlását,már próbálkoztam velük.Pár mondat után abba is hagytam az egészet,mert nem tudott annyira érdekelni h tovább olvassam.De azért köszönöm a segítségedet!
ha akarsz írj egy privit és beszélhetünk
én igaz h lány vagyok de segíthetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!