Nekem miért nem sikerül soha semmi?
Sziasztok!
Az lenne a problémám h egyszerűen képtelen vagyok lányokkal ismerkedni!Pedig nem vagyok se kocka,se otthonülős,barátaim is vannak,szórakozni is járunk minden hétvégén,kedves is vagyok,udvarias is vagyok.De mégis semmi.
Egyszerűen mindenki átnéz rajtam.Mintha nem is lennék ezen a Földön.Nagyon rosszul esik amikor látom h a sok(már elnézést a kifejezés miatt) tapló paraszt fiúknak már megint új barátnőik vannak.Nekem meg semmi.
Suliban sem tudtam összejönni 4 év alatt senkivel,és így az iskola végével már félek h nem is fogok tudni öszejönni soha senkivel sem:(Ez pedig nagyon rosszul esik:(
Nem tudom h valaha fogok e tudni ezen változtatni.
Kérem,aki volt/van hasonló helyzetben,az segítsen nekem.
Köszönöm szépen!
Küldtem én is privit.:)
Kíváncsian várom a válaszodat.
Ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél és nem pedig pár naposat, akkor ne a diszkókba meg a kocsmákba keresgélj, mert ott csak szex éhes kis 14-15-16 éves kis ribancokat találsz.De ha futó kapcsolatot szeretnél akkor jó helyen keresgélsz. Ha nem akkor egyszerűen csak tartsd nyitva a szemed mert vannak még egyszerű normális csinos lányok. Csak az a baj, hogy eléggé el vannak bújva a mai a világban.
Egyértelmű hoggy azért nem jöttél még össze senkivel mert a legrosszabb helyeken kersgéltél.
Nyugi...csak tartsd nyitva a szemed és légy nagyon kedves minden lányhoz próbálj ismerkedni ( persze ne a kocsmákban).
Sikerülni fog meglátod :):D
ezittabaj! barna szem,baran haj kombináció nemjönbe nekik...
nekem azért kék a szemem. xD
Helló!
Bocsánat, de a magadról leírt tulajdonságot láttán, nem hiszem hogy veled lenne a probléma...inkább a sok "buta" lánynak. :)
Én nekem sem volt, mondhatni soha, barátnőm, s lehet idősebb is vagyok nálad, de engem mit sem zavar, ugyanis eddig életemben egy olyannal találkoztam, akit ilyen szinten "méltónak" találtam rá...sajnos nem vagyok vele, és alig ismerem őt, ha úgy vesszük, de a megérzéseim nem csaltak meg eddig soha. Én nem csinálok belőle problémát, türelmes vagyok, és eljő majd ki nekem van szentelve, mert tudod, a kedves, megértő, rendes fiúknál szerintem így szokott lenni, mert ők nem erőszakosak, nem hazugok, nem nagy mértékben önzőek, tehát magukat adják.
üdv
25/F
Nem kell izgulni próbálkoz, a következő években rengeteg buliba eljutsz, nyári koncertek, egyetemi ivászatok, az első munkahelyek... rengeteg új ember új lehetőségek.
Nem szabad feladni próbálkoz ha lepatintanak tovább lépsz ez a jó ha már felnött vagy nincsenek sértödékeny tinilányok. Nekem 22 évesen a 2. munkahelyemen jött össze.
Szióó
Én lány vagyok de nekem is volt egy hasonló problémám
Írj privátban :)
válaszolook:))
Szia!
Vmiért nem tudok neked privit írni,nem jelenik meg a "privát üzenet küldése".
Pedig nagyon kíváncsi lennék a válaszodra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!