Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L
Hát szivem... Sokmindent írtak rólad. Szerintem nemes egyszerűséggel csak rendkívül éretlen vagy még egy párkapcsolatra. Szívből kívánom ,hogy valaki eljátszom veled valami hasonlót. Zúgj bele úgy istenesen valakibe és az építsen le a pincébe. Azt hiszem ,hogy utána nem lenne többé ilyen problémád.
Jobbat mondok... Lehet ,hogy életed szerelmét cseszted el ez miatt. Remélem ,hogy hamar felnősz és észhez térsz.34/F
A 17:04-es jól mondja. Egyszer éreznéd csak azt amit én érzek most, és utána 100x meggondolnád, hogy ilyet tegyél mással... :(
22/F
tejóég...mikor megláttam a kérdést azt hittem én irtam csak elfelejtettem... :D teljes mértékben ugyanígy vagyok!!
mikor megkaphatnám őket, azt érzem, hogy erre nem vagyok képes, nem akarom elkötelezni magam. leírni se tudom az érzést, de szörnyű hát még annak milyen lehet akivel csinálom :S de most épp próbálkozom változtatni és eddig egész jól haladok :) 16/l
Szia!
Szerintem nem vagy ribanc és buta sem.
Ha majd egyszer találkozol egy olyan fiúval aki nem ájul el azonnal mikor +lát, hanem higgadt marad és nem mondogatja minden nap,hogy "szeretlek",akiért majd tenned is kell, hogy viszontszeressen,és akibe totál belebolondulsz,na AZT a fiút nem fogod dobni! :D
Saját tapasztalat alapján írom.
Csak légy türelmes. :)
Szóval összetörték már egyszer a szíved??
1. Akk azért csinálod ezt, mert nem akarod hogy újra megtörténjen..
2. Visszaakrod adni neki a fájdalmat, és tudatalattin, ezért bosszulod meg.
Sztem ne azon járjon az agyad, hogy most k.rva vagy, meg szemét meg ilyesmik, hanem változtass, mert ezen csak te tudsz.
Nem feltétlenül benned van a hiba!!
Ez annaka jele is lehet hogy otthon a sor végén állsz, nem kapsz elismerést, tiszteletet magyarul nem tartanak sokra mint embert és ezt a hiányérzetet így próbálod pótolni!!
Én az ősökben keresném a hibát.
Szerintem az a bajod hogy még mindíg nagyon gyereknek vagy nézve, ha nem hülyének!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!