Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ribanc vagyok? Az...

Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L

Figyelt kérdés
A megszerzem alatt értem azt, hogy elbűvöljem és ne érdekelje már, egész nap hívogasson, szeressen, hiányozzak nekik. Tehát ha belém szeretnek csak addig érdekelnek, utána "megijedek" és igyekszem őket "lekoptatni". Miért van ez? Velem van a baj?
2009. okt. 24. 14:23
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az a lány, 22 éves pasival még nem kavartam
2009. okt. 24. 15:06
 32/58 anonim ***** válasza:

15:06-os: én ezt vmiért nem tartom annyira viccesnek...

22/F

2009. okt. 24. 15:08
 33/58 anonim ***** válasza:

nem azért mondtam. csak... mondtam. ha az lennél akkor különben is már felismertél volna.

22/F

Különben is. ő nem tenne velem ilyet. mármint ő nem. biztos hogy olyan oka van minderre ami nagyon nyomós. mármint. nem tudom, félek megkérdezni. :( nem is akarom. én bízok benne és szeretem. akárhogy is... de ő nem ilyen mint te. :( ő jó. :(

2009. okt. 24. 15:11
 34/58 A kérdező kommentje:
mert én biztos rossz vagyok:(
2009. okt. 24. 15:54
 35/58 anonim ***** válasza:
ENGEM MEGSZEREZHETNÉL MAGADNAK :p
2009. okt. 24. 16:05
 36/58 anonim ***** válasza:
86%

nem tudom. sajnálom hogy ilyet mondtam. :( csak nagyon kikészültem. :( most nem tudok gondolkodni se. :( nem tudom mi értelme van még bárminek is :(

22/F

2009. okt. 24. 16:05
 37/58 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem vagy rossz. Inkább sérült. Valami történhetett veled a múltban, ami most ilyen formában (is) megmutatkozik. (Pszichológiát tanulok.) Ezt persze csak te tudhatod..., de minden ok nélkül valaki nem tesz ilyeneket. Nem vagy ribanc, csak félsz. De csak te tudhatod, mitől... Gondold át.
2009. okt. 24. 16:06
 38/58 A kérdező kommentje:

mi történhetett, mármint pasikkal történt valami, néhány páldát írhatnál kedves utolsó válaszoló

akit most dobott a csajszi annak üzenem, h nem haragszok,engem ugyan már nem lehet megbántani

aki írta, h őt megszerezhetem küldjön privit

2009. okt. 24. 16:10
 39/58 anonim ***** válasza:
89%

Én teljesen megértelek, tudom, ebből lepontozás lesz, de én is úgy vagyok, hogy írtóatosan kell xy, bármit megtennék érte, és, mikor ott van, akkor valahogy semmi nem olyan, valahoyg egyre kevésbé érzem jól magam vele, nemis akarok vele találkozni, meg semmi. És a vége úgyis szakítás lesz.

Egyszerűen most nem tudok belegondolni abba, hogy járjak akárkivel, mert tudom, hogy úgysem menne, ezért csak szórakozok mindig valakivel. És ez nem jó se nekem, se a többi lánynak... De ilyen vagyok.

2009. okt. 24. 16:12
 40/58 anonim ***** válasza:
80%
Jah 19/F voltam
2009. okt. 24. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!