Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L
15:06-os: én ezt vmiért nem tartom annyira viccesnek...
22/F
nem azért mondtam. csak... mondtam. ha az lennél akkor különben is már felismertél volna.
22/F
Különben is. ő nem tenne velem ilyet. mármint ő nem. biztos hogy olyan oka van minderre ami nagyon nyomós. mármint. nem tudom, félek megkérdezni. :( nem is akarom. én bízok benne és szeretem. akárhogy is... de ő nem ilyen mint te. :( ő jó. :(
nem tudom. sajnálom hogy ilyet mondtam. :( csak nagyon kikészültem. :( most nem tudok gondolkodni se. :( nem tudom mi értelme van még bárminek is :(
22/F
mi történhetett, mármint pasikkal történt valami, néhány páldát írhatnál kedves utolsó válaszoló
akit most dobott a csajszi annak üzenem, h nem haragszok,engem ugyan már nem lehet megbántani
aki írta, h őt megszerezhetem küldjön privit
Én teljesen megértelek, tudom, ebből lepontozás lesz, de én is úgy vagyok, hogy írtóatosan kell xy, bármit megtennék érte, és, mikor ott van, akkor valahogy semmi nem olyan, valahoyg egyre kevésbé érzem jól magam vele, nemis akarok vele találkozni, meg semmi. És a vége úgyis szakítás lesz.
Egyszerűen most nem tudok belegondolni abba, hogy járjak akárkivel, mert tudom, hogy úgysem menne, ezért csak szórakozok mindig valakivel. És ez nem jó se nekem, se a többi lánynak... De ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!