Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ribanc vagyok? Az...

Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L

Figyelt kérdés
A megszerzem alatt értem azt, hogy elbűvöljem és ne érdekelje már, egész nap hívogasson, szeressen, hiányozzak nekik. Tehát ha belém szeretnek csak addig érdekelnek, utána "megijedek" és igyekszem őket "lekoptatni". Miért van ez? Velem van a baj?
2009. okt. 24. 14:23
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

legalább nem vagyok egyedül ezzel

utolsó am fiú vagy lány vagy? és hány éves?

2009. okt. 24. 16:15
 42/58 anonim ***** válasza:
80%

Nem feltétlenül pasikkal... Egy ilyennek rengeteg minden állhat a hátterében. Gyerekkorodban nem kaptál elég szeretetet, és most tudattalanul így akarod pótolni a "lemaradást". Vagy... Nincs elég önbizalmad, nem vagy biztos magadban (aminek az alapja, hogy kiskorban nem nagyon dicsértek, vagy van egy "bezzeg-testvéred"), és most ettől vársz megerősítést, hogy vagy valaki. Csak példákat írtam, nem biztos, hogy ezek az okok. Az ilyenek egészen mélyről eredő dolgok...

Próbálj közel kerülni a srácokhoz. Beszélgess velük, ne csak hülyítsd, lásd meg bennük is az embert. Így talán nem lesz ingered rá, hogy bántsd őket... Képzeld magad a helyükbe. Neked is rosszul esne, nem? Ha semmiképp nem megy, akkor hanyagold egy kicsit őket, addig koncentrálj a barátaidra.

2009. okt. 24. 16:15
 43/58 A kérdező kommentje:

hát lehet szeretet hiányos vagyok

passz

2009. okt. 24. 16:17
 44/58 anonim ***** válasza:
81%

Én voltam a 19/F aki írta, hogy full megérti a helyzeted.

Szerintem nem a szeretethiány áll a háttérben, sokat gondolkoztam rajta én is, hogy mitől lehet, de fogalmam sincs. Egyszerűen néha érzem, hogy szükségem lenne valakire, de utána egyszerűen nem megy a dolog... Hiába próbálkozok, rosszul érzem magam a kapcsolatban.

2009. okt. 24. 16:20
 45/58 anonim ***** válasza:
38%

Te tényleg szűzk.rva vagy.

És ez nem kritika, ez tény.. Nézz magadba.

Remélem majd egyszerre fogod visszakapni azt a sok fájdalmat, amit okoztál, annyira, hogy évekre legyen szükséged ahhoz, hogy újra felállj.

2009. okt. 24. 17:16
 46/58 anonim ***** válasza:
81%

Nem tehet róla/nem tehetünk róla, hidjétek el, nekünk is jobb lenne valaki mellett mindig. De mi, ha nem megy, nem erőltetjük, nem hazudunk magunknak és az aktuális társunknak. Szerintem ez korrektebb, mint akik 1-2 évig élnek valaki mellett úgy, hogy utálják, többször megcsalják.

Már csak az lenne a durva, ha véletlen találkoznánk valahol összejönnénk és melyikőnk szakítana előbb:D:D

A 19/F

2009. okt. 24. 18:11
 47/58 anonim ***** válasza:
82%

én a férfi társadalom nagy részét elítélem , hogy a legtöbb a farkával gondolkodik, ugyanakkor azért akit szeretek bármit megtennék, de azért gondolj bele.. hány pasival csináltad meg eddig ugyanezt? lehet volt aki megérdemli, lehet, de biztosan olyan is aki nem . azért csinálod ezt, mert élvezed a rajongást, ha nem is ismered be, biztos hogy élvezed ha valaki belédszeret, bármit megtenne érted, ez mindenkinek tetszik. nem értem hogy lehet valaki ilyen, és még sajnáltatod is magad, hogy bűntudatot érzel és neked is rosszul esik. hát van is miért rosszul érezned magad, ennél kegyetlenebb dolgot nem tehetsz senkivel, minthogy a szerelmét kihasználod. összetöröd a szívüket.. de ha majd életed nagy szerelme is ezt teszi veled, majd nézel.. ez nem a természetedből adódik , igenis agyban kell eldönteni, hogy az elején megmondod nekik: csak barátságot akarsz. az a gond, hogy az igaz fiú lány barátság elég ritka, elég gyakran van hogy az egyik többet akar a másiknál.. ha jóba leszel valakivel, esetleg beléd szeret, időben mond meg neki hogy te nem úgy érzel.. különben tényleg, ha hagyod hogy totál beléd zúgjanak, aztán hirtelen lerázod őket, ez az egyik legundorítóbb dolog amit tenni lehet valakivel.

annyi a lényeg, hogy gondolkodj már el azon: a szerelem ( érzések..) NEM JÁTÉK, nem egy tárgy amit ide oda rakosgathatsz kedved szerint. vannak olyan fiúk is akik nem annyira bírják az elutasítást, esetleg legrosszabb esetben öngyilkosságot követnek el.( nem megijeszteni akarlak, sajnos vannak ilyenek)

2009. okt. 24. 18:12
 48/58 A kérdező kommentje:

18:11 azért megnéznék rólad egy képet, ha akarsz írhatsz privit

utolsó: én nem játszom senkivel nem is sajnálatom magam igen is fáj, h bántom őket

de más is van így, de még ti is lehettek ilyenek, én se voltam mindig ilyen volt, h szerettem és tudtam is szeretni meg akartam is de úgy sem ment a dolog 1-2 hónapnál tovább...

2009. okt. 24. 19:17
 49/58 anonim ***** válasza:
75%
Személyiségzavarra is utalhat, fordulj szakemberhez! a borderline személyiségzavar egyik fő jellemzője, hogy az illető képtelen párkapcsolatot kialakítani.
2009. okt. 24. 20:48
 50/58 A kérdező kommentje:
nah ez már nem vicces, nem vagyok képtelen csak nem szeretem őket
2009. okt. 24. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!