Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ribanc vagyok? Az...

Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L

Figyelt kérdés
A megszerzem alatt értem azt, hogy elbűvöljem és ne érdekelje már, egész nap hívogasson, szeressen, hiányozzak nekik. Tehát ha belém szeretnek csak addig érdekelnek, utána "megijedek" és igyekszem őket "lekoptatni". Miért van ez? Velem van a baj?
2009. okt. 24. 14:23
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
már miért lennék szűz.k.u.r.v.a?
2009. okt. 24. 14:52
 22/58 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem jó de képzeld magad a helymbe. beleszerettem. ő volt az életem része. még akkor is ha soha nem tudtunk eddig találkozni. senki iránt nem éreztem úgy mint iránta. és aztán... amikor már azt hittem együtt lehetünk akkor... :( képzeld el milyen érzés most ez nekem. nem alszok, nem eszek szinte semmit. semmi mást nem akarok mint vele lenni. már mondtam azt is, hogy ha esetleg attól tart hogy otthagyom, akkor nem teszem. persze náluk kéne laknom lévén, hogy nincs szállásom. és addig amíg szeretné. én ott lennék vele. de azt mondta, hogy ez nem ilyen egyszerű... =( nem tudom mit tegyek. nagyon fontos nekem. :( szóval képzeld magad a helyzetembe. :(

22/F

2009. okt. 24. 14:53
 23/58 anonim ***** válasza:
Mert tipikus szűzk.rvás viselkedés, amit csinálsz: behülyíted a pasikat, aztán játszod az elérhetetlent és lepattintod őket. Ez még rosszabb, mintha egy igazi r.banc lennél. Vigyázz, mert ennek híre fog menni és senki nem fog szóba aállni veled.
2009. okt. 24. 14:55
 24/58 A kérdező kommentje:
14:53 tudom miről beszélsz egyszer én is voltam ilyen szerelmes(igazából, ez nem játék volt) csak pont belé nem kellett volna szeretnem igazi nőcsábász volt...kis cuki, szép volt jó volt(én dobtam) ennyi volt, csak mert tudtam, h megfog bántani
2009. okt. 24. 14:56
 25/58 anonim ***** válasza:
Te nem tudod mi a szerelem,nem tudod mi az,hogy szeretni.
2009. okt. 24. 14:57
 26/58 A kérdező kommentje:

nem játszom az elérhetetlent szerintem, csak már nem kellenek

ha híre megy akkor híre megy..mindig lesz aki szóba áll velem...

2009. okt. 24. 14:58
 27/58 anonim ***** válasza:

14:53-as vagyok: kétlem, hogy tudnád :( ha tudnád akkor nem tennéd ezt senkivel, hanem csak amikor már biztosan tudnád, hogy nem fogsz megijedni. hidd el, ezt amit most átélek senkinek sem kívánnám :( inkább szenvedj te a magánytól, mint másnak okozz szenvedést... :(

22/F

2009. okt. 24. 14:59
 28/58 A kérdező kommentje:
14:57 tudom mi az, és szükségem is van rá
2009. okt. 24. 14:59
 29/58 anonim ***** válasza:

Am irónikus, hogy a lány akibe szerelmes vagyok. nos ő is pont 17 -.-

22/F

2009. okt. 24. 15:04
 30/58 anonim ***** válasza:

15:04

kicsi a világ :D

2009. okt. 24. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!