Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ribanc vagyok? Az...

Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L

Figyelt kérdés
A megszerzem alatt értem azt, hogy elbűvöljem és ne érdekelje már, egész nap hívogasson, szeressen, hiányozzak nekik. Tehát ha belém szeretnek csak addig érdekelnek, utána "megijedek" és igyekszem őket "lekoptatni". Miért van ez? Velem van a baj?
2009. okt. 24. 14:23
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Nem tudom de. én most szerelmes vagyok egy lányba aki nagyon messze van tőlem. és. bármit megtennék érte. és most nem tudom, vmi történt, de néhány napja azt mondta, hogy... mindegy nem érdekes mit mondott. lényeg, hogy amit az egyik válaszoló is mondott. hát igen. összetörte a szívem :( teljesen kikészültem. kérlek ne tedd ezt senkivel mert ennél rosszabb talán nincs is. :(

22/F

2009. okt. 24. 14:41
 12/58 anonim ***** válasza:

Simán félsz az elkötelezettségektől. Esetleg önbizalomhiányos vagy, ezért igényled, hogy szeressenek, de nem tudod viszonozni.

De ezt azért nem kéne, undorító dolog. Ne hülyítsd szerencsétleneket, legalább pár hétre hagyd ezt abba, és nézz mélyen magadba. Valami nagy gáz lehet belül...

2009. okt. 24. 14:41
 13/58 A kérdező kommentje:

elhiszed, ha azt mondom, h nem akarom őket bántani?

pedig tényleg nem és miután megbántok valakit bűntudatom is van...:S

talán gy érzem inkább én bántsak meg mint engem:SSSS

2009. okt. 24. 14:43
 14/58 anonim ***** válasza:
Te nem ribanc vagy hanrm egy istoba aldozat.A media sugallja ezt neked.Hidd el nem az a trendi aki ugy viselkedik,mint egy lekoszlott prosti.Borzaszto sekelyes lehetsz....
2009. okt. 24. 14:45
 15/58 A kérdező kommentje:
14:45 ezt nekem senki sem sugallja inkább kérdezik, h miért csinálom ezt, és nem vagyok sekélyes sem, de mindegy....
2009. okt. 24. 14:46
 16/58 anonim ***** válasza:

A 14:41-es, 22/F vagyok: jah, akibe szerelmes lettem szóval vele még nem is találkoztunk. de akartam. most mentem volna el hozzá. :( és nem értem mi történt meg egy hete, csütörtökön még nem volt semmi baj aztán meg... :( én nem értem. de azt tudom hogy... hogy ennél még soha semmi nem fájt jobban és könyörgök ne tedd ezt meg senkivel. :(

22/F

2009. okt. 24. 14:46
 17/58 A kérdező kommentje:
mert szerinted ez nekem jó érzés? hát nem bűntudatom van, nem mondom azt, h nem volt olyan aki ne érdemelte volna meg, de tudom, h ez így nem helyes és mindig amikor új kiszemeltem van megesküszöm magamnak, h nem fogom bántani és ez egy darabig megy is amíg belém nem szeret...
2009. okt. 24. 14:49
 18/58 anonim ***** válasza:
Nezd ha tudod,hogy rossz amit csinalsz akkor miert csinalod?Ha tuzbe nyulok fajni fog,ergo nem nyulok bele.Sztem ne pasizz egy darabig,inkabb tanulj,sportolj.
2009. okt. 24. 14:50
 19/58 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják, hogy szűzk.vaság.

23 N

2009. okt. 24. 14:50
 20/58 A kérdező kommentje:
de az elején jó, csak a vége fáj, nekem végül is nem annyira, sportolok meg tanulok is erős 4-es tanuló vagyok
2009. okt. 24. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!