Tényleg ribanc vagyok? Az van, hogy nekem csak addig érdekesek a pasik amíg meg nem szerzem őket (nem a szexre értem. (lent) 17/L
Figyelt kérdés
A megszerzem alatt értem azt, hogy elbűvöljem és ne érdekelje már, egész nap hívogasson, szeressen, hiányozzak nekik. Tehát ha belém szeretnek csak addig érdekelnek, utána "megijedek" és igyekszem őket "lekoptatni". Miért van ez? Velem van a baj?2009. okt. 24. 14:23
2/58 A kérdező kommentje:
kifejtenéd bővebben?
2009. okt. 24. 14:28
3/58 A kérdező kommentje:
jajj elírtam: ...ne érdekelje máS...
2009. okt. 24. 14:29
4/58 anonim válasza:
igen, az vagy. bár ha megijedsz akkor inkább értelen az ilyen dolgokra. próbáld ki hogy egyszer nem lépsz le
5/58 A kérdező kommentje:
próbálom, de nehéz olyan mintha folyamatosan meg akarnék felelni nekik és ha ez megvan onnantól kezdve már nem "izgatnak" , megtetszik más és koptatom őket
vagy: szándékosan teszek olyat amiért kiábrándulnak belőlem...
2009. okt. 24. 14:31
6/58 anonim válasza:
Nem vagy ribanc, csak nagyon buta.
Mint azok a pasik is, akik foglalkoznak veled. Bocs
7/58 A kérdező kommentje:
igazából nem vagyok buta,mert pl azt is átlátom, h ez nem normális amit csinálok, de köszi az őszinte válaszokat mindenkit felpontozok, bírom a kritikát:D
2009. okt. 24. 14:34
8/58 anonim válasza:
hát ha velem tennéd ezt akkor össze törnéd a szivemet
megszerettetnéd magadat velem szerelmes lennék beléd
hiányoznál
utána meg egyszerűen otthagynál??
9/58 anonim válasza:
14:36
ja
első válaszoló vagyok és 21/f
10/58 A kérdező kommentje:
hát nem rögtön hagynálak ott inkább folyamatosan építeném le a kapcsolatot a végén már nem is köszönnék vagy nem tudom...magamat sem értem:S
2009. okt. 24. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!