A férjem mondta ezt rám miután arról volt szó, hogy szerintem túl sokat fizet a munkásainak és mondtam neki, hogy csökkentenie kellene a fizetésüket. De szerintem tényleg irreálisan sokat keresnek!
Igen, az vagy, ráádásul a kérdésed nagyon durván provokatív és megosztó jellegű.
Egyrészt nem te vagy a főnök, hanem a férjed, ergo beleszólni nincs jogod abba, hogy ő hogyan intézi a bérzést, és kinek miért fizet sokat vagy keveset.
Másrészt az, hogy "irreálisan sokat keres" rendkívül ingatag meghatározás. KI SZERINT? Szerinted? Talán mondd meg a munkásoknak vagy a gyerekeiknek, mondjuk iskolakezdés előtt. Te mennyit szoktál elplázázni egy szombaton, cicuskám? Valószínűleg irreálisan sokat.
2013. júl. 6. 19:30
32/35 anonim válasza:
A helyzet az szerintem, hogy nem a férjed fizet túl sokat, hanem más vállalkozók keveset és még át is vágják az alkalmazottakat. Nem a férjednek kellene alkalmazkodni azokhoz a vállalkozókhoz, akik sokszor kihasználják a dolgozókat, hanem példát kéne venni a férjedről, csak sajnos nem ilyen világot élünk. Tudod, a fizikai munkát sokan nem becsülik meg, pláne azok nem, akik kényelmes fotelben, a gép előtt állítólag nagyon-nagyon-nagyon komoly munkát végeznek. Én azt nem értem, hogy téged ez ennyire miért irritál? Milyen formában van ez hatással a közös életetekre? Nem tudtok emiatt elmenni a Bahamákhoz nyaralni, csak a Balatonhoz? Szerinted kik érdemelnek meg annyi pénzt a mai világban, mint amennyit a férjed munkásai keresnek??? A politikusok?? Ki dönti el, mi az igazságos?
2013. júl. 6. 20:07
33/35 anonim válasza:
Sokat keresnek..mihez képest? Egy ugyan ilyen nehéz, fizikai munkát végző külföldi nyilván jót nevetne ilyen fizetésen :) Az átlaghoz képest tényleg több, de soknak nem mondanám. Ez egy nehéz munka, szerintem ennyi kijár, másnak is van családja, gyerekei, erre nem gondolsz? Ha megteheti, akkor szerintem ne avatkozz bele az ügyeibe. Az ég áldja a férjedet, hogy megfizeti a munkát és megbecsüli a munkásait. Mindenkinek ilyen főnök kellene és nem havi 80-90 ezerért kellene robotolni az embereknek...
2013. júl. 6. 20:52
34/35 anonim válasza:
Na azért vegye már vissza magát az,aki azt mondja,h nincs beleszólása......ezt döntsék már el ők,h van e beleszólásuk egymás dolgaiba,m ez aztán nem törvényszerű....sőt. Sztem ott kezdődik a baj,ha nem alkothatunk véleményt a párunk dolgairól,milyen házasság az?
2013. júl. 7. 11:29
35/35 anonim válasza:
Egyetértek # 34 válaszával, a többit nem olvastam végig.
Szerintem is egy olyan házasság, amelyben az egyéni vélemény kinyilvánítását korlátozni kell, bukásnak áll, még ha nem is fog emiatt elbukni.
A másik tényező a beszédstílus. Ezt mégis hogy engedi meg magának ? Az önzőség egy olyan tulajdonság, amit meglehet mondani a másiknak, persze alátámasztva érvekkel, de a " dög " szót halott állatok megnevezésére használják. Én undorítónak tartom, aki ilyet megenged magának a feleségével/férjével szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!