Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg önző dög lennék ezért?

Tényleg önző dög lennék ezért?

Figyelt kérdés
A férjem mondta ezt rám miután arról volt szó, hogy szerintem túl sokat fizet a munkásainak és mondtam neki, hogy csökkentenie kellene a fizetésüket. De szerintem tényleg irreálisan sokat keresnek!
2013. júl. 6. 16:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
Irreálisan sok? Jézusom, télen egy átlagfizetés, nyáron pedig próbáltál már 40 fokban napi 8-10 órát dolgozni heti 6 napon át? Amúgy pedig, ha a párod megbIzható, állandó embereket akar, akkor azokat meg kell fizetni.
2013. júl. 6. 17:01
 12/35 anonim válasza:
49%

Szerintem se lenne korrekt ha Te szorgalmaznád, hogy csökkentse a fizetésüket.

Az viszont igaz, hogy nagyon jól keresnek!

Azért a mai világban fizikai munkával ennyit keresni igen is több mint reális!

Pláne ha azt is megnézzük, hogy tanárok, orvosok meg számtalan diplomás dolgozik épp, hogy több mint 100 ezer forinttért!

2013. júl. 6. 17:02
 13/35 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként mi a munkád és mennyit keresel? Mert gondolom nehéz munkát csinálsz kevesebb pénzért.
2013. júl. 6. 17:03
 14/35 anonim válasza:
89%

bárcsak minden főnök ilyen lenne, talán megállna ez a nyomorult folyamat, ami megy, hogy az emberek éhbérért gürcölnek, alig tudják magukat fenntartani, a főnökök meg paradicsomi körülmények közt élnek.

ha nektek mindenetek megvan, akkor ne sajnáld tőlük, ne legyél kapzsi.

2013. júl. 6. 17:04
 15/35 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem több ilyen ember kellene mint a férjed.

Nem neveznélek dögnek.

De tényleg önzőség az hogy elvennéd az emberektől a pénzt csak azért mert szerinted sok. Biztos vagyok benne hogy nektek ennél több marad otthonra. Tudod ha sok sok főnök ezt csinálná akkor nem tartanánk itt. De biztos mindig jön egy ilyen feleség mint te aki jól megmondja hogy vegyük el a pénzt, mert annak az emberkének, meg a feleségének, meg a gyerekeinek minek az a sok pénz. Csak is nekünk kell sok, senki másnak.

Utóirat: nem leosztani akartalak, csak megmutatni egy másik szemszögből a helyzetet.

Férjednek üzenem hogy grat, csak így tovább!:)

És ha esetleg biztonságiőr kell neki szóljon :D

2013. júl. 6. 17:04
 16/35 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy önző dög,de be kell látnod,hogy ha pld. fel kell mászni valahova,ráadásul 40 fok melegbe,vagy akár 30 fokban,és még magasra is kell felmászni,ahonnan bármikor leeshetnek,akkor azért ez az ár reális(mármint 220 ezer forintig).A 300.000 forint már szerintem is sok,maximum 250 ezerig kellene elmenni..:)Persze ilyen drasztikus csökkentés nem lehet rögtön,fokozatosan kell és megegyezésre,na hát meg nem mindenkinek..
2013. júl. 6. 17:07
 17/35 anonim ***** válasza:
56%
Törvényszerű volt, hogy egy ilyen kérdésnél mindenki elkezdi a pénzéhes feleséget, de azért fizikai munkára 300-350-et fizetni manapság igenis luxus. Ez nem mások kizsigerelése, egyszerűen csak erről szól a versenypiac, ha el is mennének, biztos kapna helyettük másikat.
 18/35 anonim válasza:
58%

Azért az irreálistól ez k-rva messze van!

Nekem miért fáj, hogy ennyit keresnek? Legalább rendes főnök a férjed. Ez miért bánt? Tőled veszik el a pénzt?

Te mennyit keresel amúgy?

19/35 anonim ***** válasza:
40%
Ezek bruttó vagy nettó számok? (bár gondolom ez értelmetlen kérdés, az építőiparban minden zsebbe megy, adózás meg nuku.)
2013. júl. 6. 17:08
 20/35 anonim ***** válasza:
59%

17: "Ez nem mások kizsigerelése, egyszerűen csak erről szól a versenypiac, ha el is mennének, biztos kapna helyettük másikat."

Kérdés, hogy milyen szakembereket kap kevesebb pénzért. A jó munkát meg kell fizetni.

2013. júl. 6. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!