Tényleg önző dög lennék ezért?
Szerintem se lenne korrekt ha Te szorgalmaznád, hogy csökkentse a fizetésüket.
Az viszont igaz, hogy nagyon jól keresnek!
Azért a mai világban fizikai munkával ennyit keresni igen is több mint reális!
Pláne ha azt is megnézzük, hogy tanárok, orvosok meg számtalan diplomás dolgozik épp, hogy több mint 100 ezer forinttért!
bárcsak minden főnök ilyen lenne, talán megállna ez a nyomorult folyamat, ami megy, hogy az emberek éhbérért gürcölnek, alig tudják magukat fenntartani, a főnökök meg paradicsomi körülmények közt élnek.
ha nektek mindenetek megvan, akkor ne sajnáld tőlük, ne legyél kapzsi.
Szerintem több ilyen ember kellene mint a férjed.
Nem neveznélek dögnek.
De tényleg önzőség az hogy elvennéd az emberektől a pénzt csak azért mert szerinted sok. Biztos vagyok benne hogy nektek ennél több marad otthonra. Tudod ha sok sok főnök ezt csinálná akkor nem tartanánk itt. De biztos mindig jön egy ilyen feleség mint te aki jól megmondja hogy vegyük el a pénzt, mert annak az emberkének, meg a feleségének, meg a gyerekeinek minek az a sok pénz. Csak is nekünk kell sok, senki másnak.
Utóirat: nem leosztani akartalak, csak megmutatni egy másik szemszögből a helyzetet.
Férjednek üzenem hogy grat, csak így tovább!:)
És ha esetleg biztonságiőr kell neki szóljon :D
Azért az irreálistól ez k-rva messze van!
Nekem miért fáj, hogy ennyit keresnek? Legalább rendes főnök a férjed. Ez miért bánt? Tőled veszik el a pénzt?
Te mennyit keresel amúgy?
17: "Ez nem mások kizsigerelése, egyszerűen csak erről szól a versenypiac, ha el is mennének, biztos kapna helyettük másikat."
Kérdés, hogy milyen szakembereket kap kevesebb pénzért. A jó munkát meg kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!