A férjem mondta ezt rám miután arról volt szó, hogy szerintem túl sokat fizet a munkásainak és mondtam neki, hogy csökkentenie kellene a fizetésüket. De szerintem tényleg irreálisan sokat keresnek!
Az összeg megnevezése nélkül a kérdésednek semmi értelme.
2013. júl. 6. 16:43
2/35 anonim válasza:
A pontos összeg, a munkaidő és a munka nehézsége nélkül ezt nem lehet megmondani.
2013. júl. 6. 16:44
3/35 A kérdező kommentje:
Igaz!
80%-ban gipszkarton szereléssel foglalkoznak, 20%-ban pedig egyéb építőipari tevékenységgel. Jól csináljak az tény és való, ügyesek.
6 embere van.
Téli időszakban mikor kevesebb és kisebb munkák vannak akkor keresnek olyan 150-220 között. Napi általában 8 órában. Hétvégék szabadok.
Nyáron mikor sok a munka és általában nagyobb volumenűek is akkor olyan napi 10 óra, sok szombat is szokott lenni azok olyan 6-8 órában. Ilyenkor keresnek 300-350 körül.
Nagyjából minden munkás ugyanannyit kap. 10-20 ezer a max különbség a fizetéseik között. Plusz kapnak azthiszem 12 ezer kajajegyet. Illetve karácsonykor 50-100 ezer forintot.
2013. júl. 6. 16:50
4/35 anonim válasza:
Hát ez attól függ, például, ha te otthon vagy és sokkal többet kapsz, mint a munkatársai, akkor lehet.
2013. júl. 6. 16:50
5/35 anonim válasza:
miért te éhezel?
nem marad arany gyűrűre?
2013. júl. 6. 16:51
6/35 anonim válasza:
Szerintem ez reális, a bátyám átrakta őket százalékos fizetésre és akkor is ilyen összeg jött ki.
2013. júl. 6. 16:52
7/35 anonim válasza:
Nem vagy dög, önző lehet mert az amit keresnek az a mai világban már nem olyan rengeteg pénz. Persze annak az aki 70-80-at keres.
2013. júl. 6. 16:55
8/35 anonim válasza:
Szerintem is jó ez az ár.Mégis mit vársz el?Éhbérért dolgozzanak az építőiparban?Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
2013. júl. 6. 16:55
9/35 anonim válasza:
Nem vagy önző,de nem lenne fair csökkenteni a fizetésüket !!! Szerinted megmaradnának az emberek ?! Biztos nem ,és igazuk is lenne!
2013. júl. 6. 16:57
10/35 anonim válasza:
Igaza van a férjednek. Ő legalább tisztességes főnök, aki nem a munkásain megspórolt összegből megy extra helyre nyaralni.
Te mennyit keresel havonta? Vagy nem is dolgozol sehol? Csak költöd a férjed keresetét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!