Ezert en lennek a hibas? En csak megvedtem a baratnomet.
Ha nem tetted volna meg akkor az lenne a baj. Nem tudom miért pattognak, én barátnőm volt párja is kakaskodott velünk, csak én nem orrba vágtam hanem egy rohadt nagyot kapott az állára, igaz ő durvább volt a barátnőmmel, mert megfogta a mellét aztán ott lent, magyarul meg akarta erőszakolni meg csókolni is.
Szüleim meg a barátnőm szülei is mondták hogy jól tettem hogy kicsit megleckéztettem a srácot, nálunk ez a normális hogy megvédem a barátnőmet.
Persze a srác feljelentéssel fenyeget engem, de nem tudja hogy az unokabátyám, meg a haverom is a rendőrségnél dolgoznak pont ott akik hozzánk illetékesek, és mondtam nekik hogy mivan mondták hogy ha tesz feljelentést legfeljebb kikérdeznek engem meg a barátnőmet hogy tisztázódjon a helyzet és ennyi, következménye nem lesz.
Nyugodj meg, szerintem a szülők hirtelen nem tudnak mit mondani mert nyilván nem így ismernek és meglepődtek hogy ilyen tökös vagy hogy véded akit szeretsz.
Na, nőként mondom-mondjuk az orrtörés kicsit durva-, hogy jól tetted.
Bááár, jó lett volna, ha pár ok nélkül beszólogató sggfejt elintézett volna így ex-barátom, nem nekem kellett volna megvédeni magamat.
szóval a barátnőd nem szólt semmit, mikor a csávó megfogta a s.ggét? vagy előbb te ütöttél?
amúgy mi, lányok elég primitívnek tartjuk a fizikai erőszakot. őszintén, én nagyon megdöbbennék, és meg is ijednék, ha a barátom ököllel menne egy másik embernek. azért más a pofon, vagy a rúgás, meg más eltörni az orrát... ahhoz nagyon vadállati indulat kell - szerintem. lehet, hogy a barátnőd is megijedt tőled.
egyébként mennyire ismered ezt az exbarátot? mert lehet, hogy a család tud olyat róla, amit te nem. mondjuk, hogy egy agresszív, bosszúálló állat és esetleg valamelyik este elkap a haverjaival az utca sarkán. ki tudja.
mekkora lúzer... ott állsz a csajod mellett és úgy fogja meg a seggét? :D aztán csodálkozik, meg is érdemelte
amúgy nem értem a barátnőd reakcióját, ha én nem védeném meg, ki is dobna
szerintem titkon örül neki, hogy foglalkozik vele a srác, és azért nem örült neki,hogy helyre tetted, mert így már biztos hogy nem fogja keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!