Megvédtem a barátnőmet, de lehet, hogy nem nekem volt igazam?
Figyelt kérdés
Barátnőm 32 éves, 2 gyereke van oviba és iskolába járnak, Mivel a férje jól keres, ő nem dolgozik. Ez szóba került a családban és mindenki leszólta. Nem értem, miért? Neki jó, a férjének jó, és a gyerekeknek is jó. Vagy nem?2012. márc. 22. 18:07
1/7 anonim válasza:
Nekik jó. Semmi probléma. Különben is dolgozik, nem? Anya és háztartásbeli. Az sem láblógatás, tudtommal.
2/7 anonim válasza:
szerintem igazad van, az ő dolguk hogy ki mit csinál a családjukban, és ha nekik ez így jó, akkor minek kéne változtani? semmi gáz nincs ebben
3/7 anonim válasza:
hát ha megteheti akkor nyugodtan otthon maardhat attól még írányítja a háztartást az sem semmi:)
4/7 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nincs köze a családodnak, hogyan élnek barátnődék. Minden család maga döntse el, hogy jó neki. Én is háztartásbeli szeretnék lenni (illetve itthonról akarunk együtt dolgozni, de én csak órában), és cseppet sem érdekel, mások erről mit gondolnak, mert jelenleg is boldog vagyok, és ha minden jól megy, a jövőben is az leszek.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is nagyon szívesen elmennék 4 órában dolgozni, ha megtehetnénk. Mindig rend lenne itthon, a hétvége 100%-a a családé lenne, nem kellene még házimunkát is csinálnom. Mondjuk ezt már nem mertem mondani otthon :-)))))
2012. márc. 22. 20:10
7/7 anonim válasza:
Rohadt irigyek az emberek,azért szólják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!