Hogyan mutassam be a szüleimnek a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Hülye egy kérdés de ez az első alkalom hogy be is mutatom otthon a barátnőmet. Kicsit ideges vagyok emiatt meg ezen rágódok. Szüleimet keresztnevükön mutassam be vagy a rendes nevükön.2012. febr. 7. 12:52
1/4 anonim válasza:
semmi formalitás, ez csak a filmekben megy így és még ott is ciki.
egyszerűen hazaviszed, köszön és megismerkednek mint a normális emberek aztán majd alakul valahogy
2/4 anonim válasza:
Én mindig úgy mutattam be őket egymásnak, hogy ő az anyukám, ő az apukám, ő pedig a barátom.
Ők pedig szépen bemutatkoztak egymásnak a saját nevükön.
3/4 anonim válasza:
Anya, apa, ő ... .
..., ők a szüleim.
Ennyire egyszerű.
4/4 anonim válasza:
Igen én is így szoktam ahogy fent írták. De csak felugrunk valamiért és csak pár percig vagyunk legelőször nálunk és a következő alkalommal tovább. Igy nem annyira feszélyező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!