Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mutassam be a szüleimne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam be a szüleimnek a barátnőmet ha ők utálják a leszbikusokat? :S

Figyelt kérdés

15éves vagyok és van egy barátnőm akivel 1 hónapja járok.

volt már barátom is akit a szüleim nagyon kedveltek.nemtudom h most hogy mondjam el szüleimnek és az egész családnak h leszbikus vagyok és van barátnőm.nagyon szeretem és szeretném már bemutatni szüleimnek,de nemtudom hogy tegyem mert ők nagyon a leszbikusság ellen vannak és rossznak tartják ezt..már tudják h van szerelmem de nemtudják h lány..kérlek segítsetek h hogy mondjam el nekik!

2009. dec. 28. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
háááát, ez elég nehéz téma. azért 15 évesen így korrekten tudni, hogy leszbi vagy, barátnővel. elég durva nekem. nemtudom, komolyan. előbb talán anyuddal kellene erről beszélned, mármint a "másságodról". a barátnő ráér második szívrohamnak ezután is.
2009. dec. 28. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

15évesen te ebbe biztos vagy ???????

mer hát 15 évesen még sztem tudsz változni!?!

vagy neemm??

2009. dec. 28. 21:10
 3/11 A kérdező kommentje:

mindjárt 16.

ha nem is leszbi de biszex mert mondom volt már barátom..

2009. dec. 28. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

őszintén kicsit sajnállak , de hát ezt sztem anyuddal kellene hosszasan mgbeszélni lehet elősször nem ért meg de ha szeet idő után feldolgozza és segít mert hiszen minden szülő álma h a megszült gyermek(fiu avagy lány) egy családot alapítson a megfelelő nemmel,

de ebbe az egész dologba te 100%osan biztos vagy ??

2009. dec. 28. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
am a 21:10voltam
2009. dec. 28. 21:17
 6/11 A kérdező kommentje:
én már nemtudom miben vagyok biztos..mert szeretem őt viszont a fiúkat is!:s
2009. dec. 28. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még ezzel a témával. Anyudat lesokkolná az tuti, várj amíg teljes mértékben biztos leszel ebben a dologban, és amikor már komoly, nagyon komoly a kapcsolatod ezzel a leányzóval. Mert kitudja, lehet,hogy összejössz egy fiúval, akibe iszonyatosan szerelmes leszel, és akivel leéled majd az életed. 15-16 évesen még nem tudhatod mit hoz a holnap. És ha "fiúsan" alakul a jövő, akkor felesleges lenne ezzel sokkolnod anyud, és utána kellemetlen lenne ez nagyon mindkettőtöknek. De írd majd meg,hogy mi volt, neked kell eldöntened ,hogy mit akarsz, mi csak próbálunk segíteni. 45 éves anyuka vagyok, van egy 17 éves lányom,szóval...
2009. dec. 28. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Simán, hívd el s bemutatód, így egyszer esnek össze tőle, tovább nem izgatják maguk.
2009. dec. 28. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
akkor biszex vagy...de ez még változhat...Ő és ha akrsz róla bexélni anyuddal öntsd ki a szíved....ennyi nehéz de túl éled
2009. dec. 28. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem csak kiakartad próbál mien lánnyal is nem?
2009. dec. 28. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!