Barátnőmet megerőszakolták, hogyan tudnék neki segíteni?
Én is lány vagyok, hétvégén történt, orvosnál, rendőrségen volt, de csak annyi történt, hogy ismeretlen tettes ellen eljárás indítottak.
Most úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, bulizni akar menni ez furi, mert buliban történt az eset, de én félek, hogy ebből baj lesz, hogy egyzser kibukik.
Ötletek?
Hagyd békén, had dolgozza fel ugy ahogy neki jó. Ha beszélni akar róla ugyis fog, eröltetni meg nem szabad.
Például az segítség lenne ha megszerveznéd, hogy mindig legyen valaki aki a buliból hazakíséri-hazaviszi, ne kelljen hazáig rettegnie.
Nem piszkálom, csak aggódom érte.
Jó ötlet, hogy buliba kísérjék, de az a baj, hogy képes egyedül is elmenni bulizni. Most is így történt, hogy esnkinek nem volt kedve menni, de ő mégis elment egyedül.
Valószínüleg még nem is fogta fel h mi történt.
Én a helyedben nagyon odafigylnék rá!
Lehet megakarja keresni a tettest és lecsapja, megkötözni kikasztrálja, utána megerőszakolja egy törött sörösüveggel...
Erre nem gondoltál? Mert én ezt tenném!
Ne haragudj,de a barátnőd nem 100-as...
Még a végén te is igy jársz,ha vele elmész... Bocs,ez a véleményem.
Igen, ez lep meg legjobban, hogy még ezek után bulizni van kedve. Amúgy nem ugyanoda, de akkoris.
Én is arra gondolok, hogy nem fogta fel, csak attól félek mi lesz ha most úgy tesz, mintha minden oké lenne, és ebből később baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!