Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmet megerőszakolták,...

Barátnőmet megerőszakolták, hogyan tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok, hétvégén történt, orvosnál, rendőrségen volt, de csak annyi történt, hogy ismeretlen tettes ellen eljárás indítottak.

Most úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, bulizni akar menni ez furi, mert buliban történt az eset, de én félek, hogy ebből baj lesz, hogy egyzser kibukik.

Ötletek?

2012. márc. 21. 16:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén, had dolgozza fel ugy ahogy neki jó. Ha beszélni akar róla ugyis fog, eröltetni meg nem szabad.

Például az segítség lenne ha megszerveznéd, hogy mindig legyen valaki aki a buliból hazakíséri-hazaviszi, ne kelljen hazáig rettegnie.

2012. márc. 21. 16:26
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem piszkálom, csak aggódom érte.

Jó ötlet, hogy buliba kísérjék, de az a baj, hogy képes egyedül is elmenni bulizni. Most is így történt, hogy esnkinek nem volt kedve menni, de ő mégis elment egyedül.

2012. márc. 21. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg még nem is fogta fel h mi történt.

Én a helyedben nagyon odafigylnék rá!

2012. márc. 21. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Lehet megakarja keresni a tettest és lecsapja, megkötözni kikasztrálja, utána megerőszakolja egy törött sörösüveggel...

Erre nem gondoltál? Mert én ezt tenném!

2012. márc. 21. 16:43
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj,de a barátnőd nem 100-as...

Még a végén te is igy jársz,ha vele elmész... Bocs,ez a véleményem.

2012. márc. 21. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Azért ha valakivel ilyen történik,nem fog odamenni ugyanarra a helyszínre,ugyanabba a szituációba.Még ha úgy is csinál mintha semmi baja nem lenne,akkor se.Ha ennyire fontos neki a buli,hadd menjen,aztán majd rájön..
2012. márc. 21. 16:48
 7/15 anonim ***** válasza:
30%
Nem túl ép értelmileg a barátnőd, ezt remélem te is belátod. Ha komolyan ilyen kis butácska még az is lehet, hogy direkt incselkedett egy férfivel csak a fagyi visszanyalt. Persze nem mentség a pasinak ez, de érted.
2012. márc. 21. 17:18
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen, ez lep meg legjobban, hogy még ezek után bulizni van kedve. Amúgy nem ugyanoda, de akkoris.

Én is arra gondolok, hogy nem fogta fel, csak attól félek mi lesz ha most úgy tesz, mintha minden oké lenne, és ebből később baj lehet.

2012. márc. 21. 17:20
 9/15 A kérdező kommentje:
7-es, sejtem mire gondolsz. Elment egyedül bulizni, ott gondolom ismerkedett, és akkor tettek valamit az italába, utána meg a legközelebbi emléke a reggel. De akkoris hogy lehetnek ilyen rohadt szemetek???
2012. márc. 21. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Velem hasonló történt, nemi erőszak,igaz konkrét aktus szerencsére nem,de nagyon megviselt,én még az utcára is alig mertem kimenni utána,nem még bulizni!!! Még gázsprét is vettem,csak azzal mertem az utcára kimenni! Csak azt tudom mondani,hogy a barátnőd vagy bolond,vagy élvezte az erőszakot. Ennyi!
2012. márc. 21. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!