Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmet megerőszakolták,...

Barátnőmet megerőszakolták, hogyan tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok, hétvégén történt, orvosnál, rendőrségen volt, de csak annyi történt, hogy ismeretlen tettes ellen eljárás indítottak.

Most úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, bulizni akar menni ez furi, mert buliban történt az eset, de én félek, hogy ebből baj lesz, hogy egyzser kibukik.

Ötletek?

2012. márc. 21. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Ja,előző vagyok,még annyi,hogy tényleg bolond lehet,ha egyedül jár bulizni! Ép eszű nem megy egyedül!
2012. márc. 21. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát lehet ép azért megy újra megtörténjen.Akit megerőszakolnak az nem bulizkázik nem megy vakon az éjszakába..
2012. márc. 21. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnőd kamuzik, és csak fel akarja jelenteni a pasekot - látletet meg könnyű vetetni, elég, ha kicsit hevesebb(ek) volt(ak) az aktus alatt, és nemi erőszakra utal(hat)ó sérülések is keletkezhettek.

Ha VALÓBAN megerőszakolták volna, kábé a lakásból nem merne kilépni, annyira rettegne, h megint megteszik vele.

2012. márc. 21. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért jó így látatlanban ítélkezni... Ha belekevertek valamit az italába, akkor nem volt magánál, amikor történt a dolog, vagyis valószínűleg még most sem fogja fel. Szerintem jogosan tartasz attól, hogy előbb-utóbb feljönnek az emlékek. El kellene beszélgetnie egy pszichológussal. Sok kitartást kívánok a felépüléséhez!
2012. márc. 23. 02:07
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak. Elcipelni nem akarom pszichológushoz, akaratán kívül, de mindenképp fogok rá figyelni, mert félek attól, hogy bármi baj lehet.

Akik ezt tették vele, azokat nem ismerte (szóval nem xy embert akarja így megvádolni), nem emlékezett rájuk, csak arra ébredt másnap, hogy fáj, és sejtette mi történt, amit az orvos meg is erősített.(de nem emlékezett kik, és hova vitték, és honnan hova került)

2012. márc. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!