Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolták a barátnőmet. Mit tegyek? Hogyan segíthetnék?
4 hónapja vagyunk együtt,ő 18 én 24.velem volt először,3hete és rá két napra este ment haza edzésről és 3 srác elkapta.Szörnyűségekre kényszerítették(orális szex stb...) és mind a hárman megerőszakolták,összeverték...Szörnyű állapotban találtak rá. Lelkileg is,nemcsak testileg.
Nem beszél róla mi történt,nem nyílik meg.Nem erőltetem hogy beszéljen róla,de talán el kéne vinnem szakemberhez(nem nagyon akarja).Esténként csak a karjaimban tud elaludni ha átölelem.Nagyon rossz nézni hogy szenved.Nem erőltetek semmit(se a beszélgetést róla sem a szexet)de szeretnék segíteni neki.Nagyon szeretem.
A legjobban szerintem azzal segítesz, ha biztosítod róla, hogy melletted biztonságban van, melletted semmi baj nem érheti, és számíthat rád. Ha majd akar beszélni róla, úgyis meg fogja tenni. Ne kényszerítsd semmire, szóba se hozd a dolgot, legyél vele nagyon kedves. De ahogyan írsz róla, úgy érzem, hogy nálad ez természetes. :) Ami a szexet illeti, kezdeményezni fog, ha elérkezettnek látja az időt.
Sokan egy életen át cipelnek egy ilyen emléket és rányomja a bélyegét mindenre, legyél vele nagyon megértő, mert borzalmas dolgot kellett átélnie.
El kell vinni szakemberhez! Ha most jó is, hogy melletted biztonságban van, ha neadjisten szakítanátok, és ez nem változik meg benne akkor mi lesz?
Ezt feldolgozni egyedül pokoli nehéz, elkél a segítség.
ez hol tortent? hol vannak ilyen alja emberek?
nem tudod kik voltak? keresd meg oket es alazd oket porig , verd szet a pofajukat!!!
szerintem meg keresd meg a 3 kis szánalmas fos darabot és vidd bnőd elé a levágott farkukat. én ezt tenném az tuti...
amúgy nőgyógyász és psziho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!