Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem fogadjak el az uj...

Miert nem fogadjak el az uj baratnomet?

Figyelt kérdés

Mar 1 eve es 2 honapja vagyunk egyutt de meg mindig nem fogadjak el a csaladom a baratnomet. Tavkapcsolatban vagyunk kicsit nehez a kapcsolat de mindent megtudunk oldani. Csutortokon jon ide hozzank mar multhettol veszekednek velem h minek kell idejojjon miert nem jon vasarnap indulas elott( Vasarnap megyunk 2 hetre kirandulni) s milyen etelt adsz neki stb de amikor en megyek hozza akkor mar megint koltod a penzedet s igy tovabb. Nem tudom mar mit csinaljak gondolkozni sem tudok annyira veszekednek velem es le vagyok merulve idegileg es fizikailag. Sokszor olyan beszolasaik vannak h most a baratnod biztos massal ba-szik s ilyenek dolgokat mondanak. Fiatalok sem vagyunk en 24 s a baratnom 20 eves

egy baratnomet sem hozhattam haza eddig mert csiunya a lakas, nincs penzunk (pedig van) vagy amikor hoztam valakit akkor az en penzemen evett a csalad is es meg a baratnom is es ha a noverem hozott valakit az nem szamitott ugy orvendtek h ugrottak ki a borukbol.

mit csinaljak h bar egyik baratnomet fogadjak el

amit meg nem tudnak a baratnomnek meg akarom kerni a kezet a kozeljovoben

koszonom a valaszokat

2009. júl. 6. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, ne erőltesd.

Ha a barátnőddel megesküdtök, élhettek akár abban a városban is, ahol ő él. A családodat meg néhanapján meg kell majd látogatni és kész.

Az én anyáméknak sem volt jó, bárki fiát vittem a házhoz. Az első férjem szegény volt, az volt a baj. A következő komoly kapcsolatom már gazdag volt, annak a természetével volt bajuk (jelzem, nekem nem). A harmadik komoly kapcsimnak már a szüleibe is belekötöttek.

Tudod mit? Leléptem. Férjhez mentem, élem az életem. Majd ha kellek, ott leszek, nem zárkózom én el a majdani kötelességem (szülőgondozás) elől, dehogyis. De addig - ha nem tudnak velem és az általam választottal élni - akkor éljenek nélkülem.

Felnőtt ember vagy, állj meg a lábadon.

2009. júl. 6. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást,és úgy érzed,hogy vele akarod leélni az életed,házasodjatok össze és költözz el otthonról.Nem vagy már gyerek,és a saját életedet kell élned.Lehet,hogy a szüleid attól félnek,ha megnősülsz,nem adsz haza pénzt ?A nővéredet meg férjhez akarják adni,mert akkor ő révbe ér,és egy szájjal kevesebb lesz otthon.Ez ugyan elég régimódi gondolkodás,de sok helyen van még ilyen.Kívánom,hogy rendeződjön az életetek,és sok boldogságot kívánok nektek.
2009. júl. 6. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Ha úgy van, ahogy leírtad, sem te, sem a barátnőd nem vagytok hibásak a dologban és semmit az ég világon nem tudtok ezzel kezdeni. Valószínűleg a szüleidnek nem szimpatikus és aki nem az elsőre, az általában később sem szokott azzá válni, de ezért nem is kell jópofizni a szüleidnek. Ha így állnak hozzá, hát nem kell velük szoros kapcsolatot tartani, aztán csak rájönnek, hogy hoppá van egy fiunk és neki van egy barátnője/ majdani felesége. Ha nem tudják elfogadni és nem örülnek a fiuk boldogságának, a hiba az ő készülékükben van...innentől fogva nem kell velük törődni.
2009. júl. 6. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
A fiú munkaerő a családban. A lánygyereken meg túl kell adni mielőbb.
2010. júl. 19. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Mi a fenét csinálsz otthon 24 évesen? NEhogy a tanulással gyere, mert azt meg lehet oldani levelezőn meló mellett.24 évesen anyád dirigál neked h kit vihetsz haza kivel jársz?

Hát bocsesz de megérdemled.

2010. júl. 19. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem mindenki teheti meg hogy azonnal elköltözzön otthonról. Biztos te olyan tuti ember vagy aki megoldja, de nem mindenki tudja. Szóval mért nem a kérdésére válaszolsz szerencsétlennek ahelyett hogy lehordod úgy hogy nem is ismered???

Kérdező, előttem mindent leírtak. Ha eddig nem fogadták el a barátnődet most sem fogják. Nálunk is már már kiutálják, pedig szegény dolgozik is nálunk meg ha valaki elrikkantja magát a családból ő ugrik még sincs szeretve. Nem tudok neki semmit sem tenni sajnos inkább többet járok hozzájuk.

2010. júl. 20. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!