Miert nem fogadjak el az uj baratnomet?
Mar 1 eve es 2 honapja vagyunk egyutt de meg mindig nem fogadjak el a csaladom a baratnomet. Tavkapcsolatban vagyunk kicsit nehez a kapcsolat de mindent megtudunk oldani. Csutortokon jon ide hozzank mar multhettol veszekednek velem h minek kell idejojjon miert nem jon vasarnap indulas elott( Vasarnap megyunk 2 hetre kirandulni) s milyen etelt adsz neki stb de amikor en megyek hozza akkor mar megint koltod a penzedet s igy tovabb. Nem tudom mar mit csinaljak gondolkozni sem tudok annyira veszekednek velem es le vagyok merulve idegileg es fizikailag. Sokszor olyan beszolasaik vannak h most a baratnod biztos massal ba-szik s ilyenek dolgokat mondanak. Fiatalok sem vagyunk en 24 s a baratnom 20 eves
egy baratnomet sem hozhattam haza eddig mert csiunya a lakas, nincs penzunk (pedig van) vagy amikor hoztam valakit akkor az en penzemen evett a csalad is es meg a baratnom is es ha a noverem hozott valakit az nem szamitott ugy orvendtek h ugrottak ki a borukbol.
mit csinaljak h bar egyik baratnomet fogadjak el
amit meg nem tudnak a baratnomnek meg akarom kerni a kezet a kozeljovoben
koszonom a valaszokat
Én azt mondom, ne erőltesd.
Ha a barátnőddel megesküdtök, élhettek akár abban a városban is, ahol ő él. A családodat meg néhanapján meg kell majd látogatni és kész.
Az én anyáméknak sem volt jó, bárki fiát vittem a házhoz. Az első férjem szegény volt, az volt a baj. A következő komoly kapcsolatom már gazdag volt, annak a természetével volt bajuk (jelzem, nekem nem). A harmadik komoly kapcsimnak már a szüleibe is belekötöttek.
Tudod mit? Leléptem. Férjhez mentem, élem az életem. Majd ha kellek, ott leszek, nem zárkózom én el a majdani kötelességem (szülőgondozás) elől, dehogyis. De addig - ha nem tudnak velem és az általam választottal élni - akkor éljenek nélkülem.
Felnőtt ember vagy, állj meg a lábadon.
Mi a fenét csinálsz otthon 24 évesen? NEhogy a tanulással gyere, mert azt meg lehet oldani levelezőn meló mellett.24 évesen anyád dirigál neked h kit vihetsz haza kivel jársz?
Hát bocsesz de megérdemled.
Utolsó, nem mindenki teheti meg hogy azonnal elköltözzön otthonról. Biztos te olyan tuti ember vagy aki megoldja, de nem mindenki tudja. Szóval mért nem a kérdésére válaszolsz szerencsétlennek ahelyett hogy lehordod úgy hogy nem is ismered???
Kérdező, előttem mindent leírtak. Ha eddig nem fogadták el a barátnődet most sem fogják. Nálunk is már már kiutálják, pedig szegény dolgozik is nálunk meg ha valaki elrikkantja magát a családból ő ugrik még sincs szeretve. Nem tudok neki semmit sem tenni sajnos inkább többet járok hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!