Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivé lettem, és hová tűntem el?

Mivé lettem, és hová tűntem el?

Figyelt kérdés

Feladtam, belefáradtam, bezároztam. Nem dolgozom, elég volt abból, hogy kell, egyedül vagyok és felélem amim még van, aztán ennyi volt az élet.

Nem akarok semmit, és nem érdekelnek a pszichiáterek, sem az üres dumák, hogy lesz még jobb. Elveszítetem mindazt amiért éltem, ami adott némi örömöt.

Azóta is ebben a fájdalomban élek, nem tudom elfogadni, és ahogy telik az idő, egyre jobban fáj. Csak fekszem, és bámulom a monitort, de már nem sokáig, mert nem tudom ezt sem fizetni, hajléktalan leszek, és remélem, még ezen a télen megfagyok, és végre jó lesz. Úgyis leéltem már életemnek több mint a felét, a másik felére, már nem vagyok kíváncsi.

Ne legyél soha így.

2009. okt. 15. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
Véletlenül feljött ez a kérdés most, és csak magamnak írom le a következőket, de hátha egyszer más is olvassa... 13 voltam, amikor írtam egy választ erre a kérdésre. Nagyon okosnak hittem magam a tanácsaimmal. Nem tudtam elképzelni sem, mi lehet ez, hogy lehet ilyen állapotban lenni, mint amiről a kérdező beszélt. Már tudom. Ez a depresszió. Hét évvel a válaszom után nálam is kialakult, újabb hét évvel később (most) pedig már ugyanúgy nem várok semmit, nem érdekel semmi engem sem, mint őt. Kedves kérdező, ha itt vagy még, sajnálom, amit ide írtam, akkor még nem tudtam, hogy egyszer én is így leszek.
2023. aug. 14. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!