Mivé lettem, és hová tűntem el?
Feladtam, belefáradtam, bezároztam. Nem dolgozom, elég volt abból, hogy kell, egyedül vagyok és felélem amim még van, aztán ennyi volt az élet.
Nem akarok semmit, és nem érdekelnek a pszichiáterek, sem az üres dumák, hogy lesz még jobb. Elveszítetem mindazt amiért éltem, ami adott némi örömöt.
Azóta is ebben a fájdalomban élek, nem tudom elfogadni, és ahogy telik az idő, egyre jobban fáj. Csak fekszem, és bámulom a monitort, de már nem sokáig, mert nem tudom ezt sem fizetni, hajléktalan leszek, és remélem, még ezen a télen megfagyok, és végre jó lesz. Úgyis leéltem már életemnek több mint a felét, a másik felére, már nem vagyok kíváncsi.
Ne legyél soha így.
Tudnál valami konkrétunmot írni, hogy éppen mi történt?
Én sem tartom értelmét az életnek,de vannak álmaim és azok adnak erőt ahhoz, hogy végig csináljam ezt az életet.Valszeg nem fog minden teljesülni,de ha nem próbálom meg akkor meg felesleges álmodozni.SZóval kell, hogy lenenk céljaid, hogy legyen értelme az életnek.Ha annyira meg akarnál halni, akkor nem a gép előtt ülnél és unalmadban mások véleményét olvasnád, szóval van még egy kis remény.A vegetálással meg nem érsz el semmit.
A lényeg, hogy leírd, hogy mi történt pontosan!!!
Ha annyira meg akarsz halni és semmi nem érdekel és úgy érzed senki nincs akinek ezzel fájdalmat okoznál vagy hiányoznál akkor TESSÉK!
Csak azt nem értem, minek kellett előtte idesírnod mint egy óvodás kislánynak? Hogy esetleg pár ember lelkiismeretét hazavágd amiért nem tudta egy ismeretlen szánalmas rinyagép életét megmenteni?
Miért sírok ide? Mert megtehetem, azért.
Jó dolgok? Séta? Próbálkozások? Sokon vagyok már túl. Sport? Azon is. De, minden unalmas, érdektelen, akkor meg minek vele foglalkozni. Így érzek, és ezért vegetálok, mert sem örül, élni nem vagyok képes, sem megölni magam, csak vagyok.
Nézd itt mindenki mondja az ötleteket, te meg mindenre csak berinyálsz, hogy ez sem érdekel, az sem érdekel. Igen, persze megteheted, de szánalmas, nevetséges, igen tudjuk ez se érdekel mert ezt is megteheted.
A legnagyobb baj, hogy vannak itt akik még ezután is megsajnálnak.
Kelj fel ha élni akarsz, ha nem akkor meg ki nem sz*rja le mit csinálsz magaddal? Tessék, vegyél erőt magadon ahelyett hogy itt sajnáltatod magad!
Rosszul vagyok az ilyen emberektől mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!