Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivé lettem, és hová tűntem el?

Mivé lettem, és hová tűntem el?

Figyelt kérdés

Feladtam, belefáradtam, bezároztam. Nem dolgozom, elég volt abból, hogy kell, egyedül vagyok és felélem amim még van, aztán ennyi volt az élet.

Nem akarok semmit, és nem érdekelnek a pszichiáterek, sem az üres dumák, hogy lesz még jobb. Elveszítetem mindazt amiért éltem, ami adott némi örömöt.

Azóta is ebben a fájdalomban élek, nem tudom elfogadni, és ahogy telik az idő, egyre jobban fáj. Csak fekszem, és bámulom a monitort, de már nem sokáig, mert nem tudom ezt sem fizetni, hajléktalan leszek, és remélem, még ezen a télen megfagyok, és végre jó lesz. Úgyis leéltem már életemnek több mint a felét, a másik felére, már nem vagyok kíváncsi.

Ne legyél soha így.

2009. okt. 15. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
66%
12.13-asnak: én meg az olyan 'emberektől' vagyok rosszul, mint te. Jobban érzed magad, ha belerúgsz egy beteg emberbe? Szégyelld magad.
2009. okt. 15. 12:16
 22/71 anonim ***** válasza:
70%
Attól roszabb ember nincs, aki siránkozik és mégcsak hagyni sem engedi a saját érdekében hogy segítsenek rajta. De akkor minek írtad ki a kérdést? Én mégiscsak azt veszem ki a szavaidból bármennyire is titkolnád, hogy lelkitámaszra van szükséged és úgy érzed nincsen senkid! Egyébkéntmeg (nem bántásból írom, de: ) akinek valóban tényleg minden mindegy az nem pont itt a gyakorin fog ilyen kérdést feltenni! Nem igaz?
2009. okt. 15. 12:17
 23/71 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, mi váltotta ezt ki belőled, de nem is ez a lényeg. Voltam hasonló "helyzetben", sejtem, mit érzel (tudni nem tudhatom). Hagyd, hogy magával sodorjon ez az érzés, az üresség, a feladás, a minden-mindegy, a veszteséget is meg kell élni. Csak hülyeséget ne csinálj, ez az egy dolog azért érdekeljen. Aztán egyszer csak ezt az állapotot is megunod, lehet hetek, hónapok múlva, de akkor visszajön az életkedved. Csak úgy, egyik napról a másikra. Nem kell azon agyalni, mit kéne csinálnod, majd jön minden magától, akkor már akarni is fogod, hogy történjen valami jó. Teljesen mindegy, hogy most mit gondolsz, ez így lesz. Csak addig bírd ki valahogy.
2009. okt. 15. 12:19
 24/71 anonim ***** válasza:
90%

Szerezz be egy cicát...:)

"A tudósok érdeklődését is felkeltette az ember-állat kapcsolat, illetve annak pozitív hatása. Arra lettek figyelmesek amerikai ápolók és orvosok, hogy azok a betegek, akik közelében állat van, sokkal vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak és nagyobb az életkedvük. Nem sokkal ezután, az 1970-es évek elején megindult a tudományos kutatás, mely az állatok terápiás hatását vizsgálta. Kedélybetegek egy csoportjához színes díszhalakkal teli akváriumot helyeztek el. 10 hetes megfigyelés után klinikai vizsgálatokkal igazolták a betegek egészségének javulását: étvágyuk megnőtt, csökkent a vérnyomásuk és pozitívabban gondolkodtak.

Miért hatásos?

A legjobb egészségjavító hatása azonban a szőrös emlősöknek van. Egy macska, kutya vagy akár egy tengerimalac kitartó (legalább 20 perces) simogatása több higany-milliméterrel csökkentheti a vérnyomást, stabilizálhatja a mentálisan sérült emberek (depressziósok, autisták) állapotát.

A gyógyító hatás az érintés, valakihez tartozás és a gondoskodás érzésével magyarázható. Hiszen az ember társas lény, és mint ilyen, igényli a testi érintést és az érzelmek kifejezését.

Ezért több országban (először az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban) szinte már mozgalommá vált, hogy "lelkisegély-kutyákat" alkalmazzanak idősek otthonában, fogyatékosok intézeteiben, gyermekotthonokban és kórházakban, mellyel segítik az emberek gyógyulását."

2009. okt. 15. 12:21
 25/71 anonim ***** válasza:
86%
De még mindig nem tudjuk, hogy miért vagy ilyen,csak azt hogy eleged van mindenből,demmihez sincs kedved stb.De azt hogy miért érzel így azt nem írtad le.Előszőr ezt kelle tisztázni.Egyedül vagy,nincsenek családtagjaid, sok az adósságod, kiruktak,túsúlyos vagy stb.Vagy micsoda?????
2009. okt. 15. 12:27
 26/71 anonim ***** válasza:
92%
Ha semmi nem érdekel, akkor miért sajnáltatod itt magad? "Ne legyél soha így." Mindenki saját maga tehet arról, hogy hogyan él. Te úgy döntöttél, csak úgy vagy. Dönthetsz másképp is.
2009. okt. 15. 12:28
 27/71 A kérdező kommentje:

Én most így érzek, ebben az állapotban vagyok.

Igen! Passzív vagyok minden segítséggel szemben!

Biztos vagyok abban is, hogy mások kívülről nem látnák a helyzetemet annyira reménytelennek, mint ahogyan én érzem.

Az állapot kialakult, szépen, alattomosan, és már védem ezt az állapotot, ide süllyedtem.

A kérdés azért az, „mivé lettem”.

Igen, nyavalygom, ez talán valami utolsó vész reakció, nem tudom, nem értek hozzá.

És nem fogok lelkesnek, kedvesnek mutatkozni, ha egyszer vagyok az.

2009. okt. 15. 12:30
 28/71 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki magadból a problémát. Anonim az oldal. Ha már a kérdést feltetted, az sem lesz gond. Csak írj. Segíteni fog. (Ha akarod)
2009. okt. 15. 12:34
 29/71 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gyermeked, akiért élned kell? Szüleid?
2009. okt. 15. 12:36
 30/71 anonim ***** válasza:
51%

12:16-os, én vagyok 12:13.

Én azt mondom legtöbb esetben ez a módszer használ. Az unokatestvérem példáját hoznám fel, aki mikor 4-5-6 éves volt a kisfia, és hisztizett, hagyta hogy kitombolja magát, észre se vette, 2 perc alatt lerendeződött, mert vagy ez a megoldás van, vagy hogy 3 óráig pityereg amíg tutujgatod.

Szerintem ez a személy is csak sajnáltatja magát.

Ha meg beteg, takarodjon el orvoshoz. Ennyi.

2009. okt. 15. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!