Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivé lettem, és hová tűntem el?

Mivé lettem, és hová tűntem el?

Figyelt kérdés

Feladtam, belefáradtam, bezároztam. Nem dolgozom, elég volt abból, hogy kell, egyedül vagyok és felélem amim még van, aztán ennyi volt az élet.

Nem akarok semmit, és nem érdekelnek a pszichiáterek, sem az üres dumák, hogy lesz még jobb. Elveszítetem mindazt amiért éltem, ami adott némi örömöt.

Azóta is ebben a fájdalomban élek, nem tudom elfogadni, és ahogy telik az idő, egyre jobban fáj. Csak fekszem, és bámulom a monitort, de már nem sokáig, mert nem tudom ezt sem fizetni, hajléktalan leszek, és remélem, még ezen a télen megfagyok, és végre jó lesz. Úgyis leéltem már életemnek több mint a felét, a másik felére, már nem vagyok kíváncsi.

Ne legyél soha így.

2009. okt. 15. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

ej-ej , ilyen sok gyökeret egy helyen.

tisztelet a kivételnek, de ennyi választ nem tok végigolvasni.

szívjál be! úgy értem tényleg ! szívjál be, tekerj egy füves cigit, ha nem elég tekerj még egyet,vagy addig szívj, amíg el nem ájulsz. túl sokat nem ronthat, a szar gazdaságon te nem tudsz változtatni!

2009. okt. 16. 19:04
 62/71 anonim ***** válasza:
Hová tűntél kérdező?
2009. okt. 16. 19:16
 63/71 anonim ***** válasza:
hogyha alig van pénzed, és nincs munkád, akkor hogy fogod kifizetni a számlát (mert ahogy írod, egy csomót netezel)?
2009. okt. 17. 15:37
 64/71 anonim válasza:

Olvastad Az ember tragédiáját?

„Küzdj' és bízva bízzál!”

2009. dec. 6. 12:59
 65/71 anonim válasza:
Mivé lettél?Hová tűntél?Hogy alakult a sorsod?
2010. okt. 20. 19:11
 66/71 A kérdező kommentje:

Ha már megkérdezted.

- A közérzetem nem sokat változott, amióta ezt a kérdést ki írtam, mert reménytelennek tűnik a céljaim megvalósitása. Az, hogy lehet saját otthonom, szerető társam. Senkinek érzem magamat és igyekszem minél többet aludni, hogy ne gondolkodjam annyit a dolgokon.

- Nem lettem hajléktalan, mert az idős szüleimnél lakom, és részben ők tartanak el, cserébe rendbe tetem a házukat.

- Egy régi ismerősöm, nyári alkalmi munkával lehetővé tette, hogy összeszedjek némi pénzt. De, jelenleg nincsen állásom, munkám.

- Hogy nappal teljen az idő, önmagamtól nyelvet tanulgatok, és Internetezem egy bizonyos kereten belűl.

- Negatív, borúlátó, motiváció és lelkesedés nélküli állapotban tengetem a napjaimat. És egy mogorva, megkeseredet emberre nem sokan kíváncsiak, ezért magamba zárkoztam.

- Sajnáltatni nem akarom magamat, sem panaszkodni. Már csak fényképek tanúsítják, hogy egykor társasági, vicces ember voltam és ide jutottam.

Ez a mentális állapot, pocsék.

2010. okt. 20. 20:24
 67/71 anonim ***** válasza:
Akkor most figyelj amíg suliba jártam nem kaptam mást a többiektől csak megaláztatást mindenki belém rugott és gúnyt űzött belőllem. Meghalt a legjobb barátom ráadásul felbukkant a soha nem látott apám, teherbe estem a páromtól és éppen az esküvőre készültünk mikor elvetéltem. Igaz attól megesküdtünk de hatalmas lelki erőre volt szükségem. Aztán ismét terhes lettem rá egy évre de az is vetéléssel végződött. Nincsenek barátaim nem tudok vissza menni a suliba mert nincs rá pénzem. A férjemen kívül aki egész héten dolgozik meg a szüleimen kívül nincs senkim. Őket meg álltalában lefoglalják a saját dolgaik. Alig egy hete meghalt a dédnagymamám. Lehet hogy nem lehet gyerekem. Mégsem azon töröm a fejem hogy felkéne adni. Ilyen soha eszembe se jutna, addig harcolok amig csak kell és nem adom fel. Ha nincs remény akkor csinálok, ha nagyon fáj valami abból is erőt merítek. Hiszem és tudom hogy lesz még jobb is csak nem szabad feladnom. Ahogy neked sem szabad.
2010. okt. 23. 16:20
 68/71 A kérdező kommentje:

Téged erősítenek az átélt események.

„Van, aki erőt merít a kudarcaiból, van akit összetör.”

Amit akartam, azt elértem az életben, aztán elveszítetem. Sem késztetés, sem erő nincsen bennem, hogy újból elérjek megint „valamit”.

2010. okt. 23. 20:53
 69/71 anonim ***** válasza:

Hát akkor érd el újra. Építs fel megint lépésről lépésre az életedet. Legyél szerelmes keress munkát járj emberek közé.

Nem adhatod fel hiszen még annyi dolog van az életben amiért érdemes harcolni. Majd jön valaki aki ráébreszt erre ahogy rádnéz ahogy megszólít. S akkor bánni fogod azt hogy valaha is fel akartad adni. Kérlek bízz magadban és bízz bennem is. Ha valakivel beszélgetni szeretnél vagy ha csak jól esne ha meghalgatnának akkor írj nyugodtan privát emailt. Tudom hogy nem ismersz de mégis szeretnék segíteni.

2010. okt. 24. 15:46
 70/71 A kérdező kommentje:
Rendes vagy. Bárki is legyél.
2010. okt. 24. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!