Mivé lettem, és hová tűntem el?
Feladtam, belefáradtam, bezároztam. Nem dolgozom, elég volt abból, hogy kell, egyedül vagyok és felélem amim még van, aztán ennyi volt az élet.
Nem akarok semmit, és nem érdekelnek a pszichiáterek, sem az üres dumák, hogy lesz még jobb. Elveszítetem mindazt amiért éltem, ami adott némi örömöt.
Azóta is ebben a fájdalomban élek, nem tudom elfogadni, és ahogy telik az idő, egyre jobban fáj. Csak fekszem, és bámulom a monitort, de már nem sokáig, mert nem tudom ezt sem fizetni, hajléktalan leszek, és remélem, még ezen a télen megfagyok, és végre jó lesz. Úgyis leéltem már életemnek több mint a felét, a másik felére, már nem vagyok kíváncsi.
Ne legyél soha így.
"A kérdés kiírásával történő gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki!"
3 szó kivan szedve vastaggal:"gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért"
ebből a hárombol szerintem szerintem ez az egész gyűlöletkeltő és provokáló
méghozzá azért mert én végigolvastam az egészet és nagyon felidegesített hogy kiírod ezt a kérdést ide és akármijen választ írnak rohadtul nemérdekel téged. teljesen feleslegesen írtad ki, engem először nagyon elgondolkodtatott de ahogy olvastam és olvastam a kommenteket meg amiket te visszaírtál hááát... te szerintem eléggé csak sajnáltatod magad!
Most jólvan nemirigyellek egyáltalán amiket leírtál hogy elvesztettél mindent de ha tudod hogy semmi nem érdekel és hogy megakarsz halni akkor szerintem ezt gyakorikérdésekre nagggyon fölösleges volt kiirni!
Próbálj már meg valamit csinálni!Mindenki szokott depressziós lenni (mint énis) de ijenkor az emberek megpróbálnak valamit csinálni és nemcsak sajnáltatják magukat meg hüppögnek. Nagyon sok jó megoldást írtak egy csomóan de te meg csak mindenre ezt írod hogy nemérdekel semmi meg nemérdekel semmi. Térjél már észhez! Ha valaki szerinted írt értelmeset akkor köszönd meg és csináld! Ne csak siránkozz! Nekem ez a véleményem mert szerintem nagyon sok ember szabadidejét elvetted ezzel akiknek volt más dolguk is ahelyett hogy neked próbáljanak segíteni akit annyira nemérdekel semmi hogy az eszméletlen!
Na peace
Bocs, de én aki elvesztetem az otthonom, a családom. Én nem írtam semmi rasszista, vagy hasonlót.
Tanácsok, vannak. És te azért gyűlölsz, mert én ide jutottam, és az agyam nem akar semmit?
Hát jó, igazad van nem is kell tudni rólam.
Mint írtam, próbálkoztam egy éven át, hogy felálljak. Nem sikerült.
Az ember nem jó dolgában teszi ezt, és már csak ennyi energia maradt bennem, hogy írók ide, úgy, ahogy most tőlem telik.
Elvárod tőlem, hogy másként reagáljak? Az emberek meg önként írnak ide választ, nem kényszerből, én csak vettem a bátorságot, hogy lehet ide írni.
Szégyelljem magam? Feleljek meg az elvárásodnak, ebben az állapotban?
Figyelj engem tényleg aggaszt és érdekel mi lesz veled! Nem tudom hogyan próbáltál újra lábra állni, gondolom mindent megtettél... tedd meg újra! Állj fel és légy erős, biztosan van még miért élned! Ha nem itt, akkor külföldön, bárhol, teljesen mindegy, csak szedd össze magad.
El sem tudom képzelni milyen lehet mindent elveszíteni és a nullán állni, de ne hagyd el magad! Lépj valamit...
Végig olvastam az egészet,nem is tudok mit írni akik előttem írtak már mindent megpróbáltak,viszont szeretném ha a belinkelt részt végig olvasnád:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..
...csak ülünk a gép előtt és próbálunk segíteni másokon,van hogy sikerül van hogy nem,Ő feladta, valószínűleg,és akik ezt olvasták,valahol szerintem bántja őket hogy nemtudták lebeszélni erről.Önző dolog volt tőle hogy ezt megtette,pedig csak segíteni akartak neki.Ez negatívum,de olvastam sok pozitív dolgot is itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
légyszi olvasd végig,úgy sincs dolgot,és írd le mit gondolsz ezekről,nagyon kíváncsi lennék rá.Üdv egy kis Angyal :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!