Örökre zárkózzak el vagy mi lehetne a megoldás?
A problémám két részből áll. Egyedül élek, szinte semmilyen kapcsolatom nem volt eddig.Ez önmagában is nagyon rossz, de még elviselhetetlenebbé teszi, hogy a melegebb időszakokban nem is szívesen megyek ki az utcára, mert a látvány szinte elviselhetetlen. Mármint a nőneműeké, akik gyönyörűek és persze elérhetetlenek.
A másik rész: az egyik szomszédom, akivel sajnos elég gyakran összefutok, egy ritka bunkó ember. nap mint nap megkérdezi, hogy mikor voltam utoljára nővel , legutóbb pedig már azzal jött, hogy levághatnám a férfiasságomat, úgysem jó semmire, vizelni meg anélkül is tudok. Félek, hogy egyszer eldurran az agyam és valami olyat teszek, amiért börtönbe kellene mennem.
Van megoldás? Mert jelen pillanatban kizárólag a bujkálást és elszigetelődést tudom elképzelni, mást nem. Ha kell, akkor olyan jellegű munkát fogok végezni, ami ezt lehetővé teszi.
Barátnőt szerezni; akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak;nem tudok.
Tudom, hogy elvileg ezt írhattam volna máshová is, de talán itt van egy-két ember, aki járt már hasonló cipőben és tud komoly választ adni.
Hát hallod, szerintem veled semmi baj nincs, az egészet tényleg csak fejben kellene eldöntened. Ne szarakodj papírokkal, azt figyeld, hogy mikre gondolsz napközben. Ha negatív, akkor állítsd le és fordítsd meg vagy keress helyette pozitívat. 50 jó tulajdonág az lóf*sz. Van az több is, hidd el!
És ha már úgyis ilyeneket olvasgattál, olvasd el ezt:
Louise L. Hay - Éld az életed
Aztán pedig szerezd meg Byron Katie - Négy kérdés című könyvét. Ha az nem rak helyre, úgy, hogy tényleg elolvasod, és csinálod amit kell.... Akkor semmi. Persze ne várd, hogy 2 hét alatt minden rendbe jön, mert nem fog. Hónapok, évek. De ha csak a negyedét sikerül magadévá tenni a könyv mondanivalójának, már azzal is sokkal jobb lesz. Szerintem. Nekem bejött! :)
Na és itt van ráadásként még egy könyv. Ezt még nem olvastam végig, csak az elején járok, de tetszik amit ír, érdekes, lehet benne valami.... Noah St. John - A siker titkos kódja
Pár évvel idősebb lehetek nálad (és nő), és sz*rt sem értem el az életben, de mostanra legalább önbizalmam van! :) Azzal már lehet kezdeni valamit! :)
nem olvastam végig, de nem értem, mi köze van a szomszédodnak a szexuális életedhez.
mármint ki az a hülye, aki a szomszédjának ilyenekről mesél? ha meg nem te mondtad el, akkor az épületes szülők, akiknek szintén te meséltél róla.
annak meg semmi értelme, hogy frappánsan visszaszólogatsz, ennyi erővel minden kutyának visszaugathatnál az utcában... meg eleve szellemi defektesek véleményével / életszemléletével nem értem minek foglalkozol.
inkább az a bajod neked, hogy még mindig a szüleid tartanak el. keress valami normális munkát, költözz el, ismerkedj lányokkal, és ne erőltesd a csajozást (főleg ne ilyen gyökérségekből mint a csajozós tanfolyamok). de az is elég lenne, ha értelmes embereket keresnél, és lennének haverjaid, esetleg egy igazi barát, akivel meg lehet beszélni ezeket, vagy segít.
ha van 1 normális életed, onnan kezdve fejük tetejére is állhatnak piripócson a kopasz hímringyók, meg a debil rokonok...
ja és szerintem a könyveket felejtsd el. elolvashatsz naponta 60at, ettől nem lesznek körülötted értelmesebbek az emberek.
tanulhatsz valami küzdősportot, hogy jól pofánvágd azt, aki szemtelen, vagy tanulhatsz jogot, hogy lepereld róla a gatyát is, vagy lehetsz pszihó/maffiózó, és felgyújthatod a házát/lelövetheted, de valójában szerintem ezekkel sem mész sokra. hülye emberekkel mindenhol fogsz találkozni az életben, amíg nem vagy tisztában magaddal és a képességeiddel, addig el is fogod hinni, hogy semmit sem érsz, és mindenki véleményén rágni fogod magad.
Azt hiszem értem, mi a gondod. Egyébként jó tanácsokat kaptál, csak nem mész velük semmire, mármint az ilyenekkel, hogy mit ne érezz és mit ne gondolj. Nekem ez az a kategória, hogy utálom a spenótot és valaki azt mondja, hogy szeressem. Oké, belátom, hogy szeretném szeretni, de nem tudom kivitelezni. Valahogy meg kellene tanulni programozni az érzéseket, nem az a jó tanács, hogy sz*rd le, hanem hogy _hogyan_ tedd ezt meg.
Lány vagyok és aláírom, hogy olyan szempontból sokkal egyszerűbb az élet, hogy ha dugni támad kedvem, az nem okoz gondot. Minden egyéb szempontból szívás nőnek lenni, vagyis én így élem meg, de nyilván mindenkinek az a baja, ami neki nem jutott.
Se szexelni, se pasit nem akarok, most úgy érzem, soha többé, nem tudok érzelmileg elköteleződni és a tipikus párkapcsolatok nagyon nem az én világom, de míg "versenyben" voltam, nekem bejött volna az, amilyen vagy. A hideg kiráz a magabiztos pasiktól, mindenkitől, a képes csajozni. Az annyira mű, hogy (nekem) nevetséges.
Hidd el nekem, te állsz a saját utadban. Olyan nincs hogy nekem nem megy, hozzám nem vonzódnak a nők. Max. olyan van, hogy elhiszed magadról, és ez árad belőled. Én tudom, nekem is volt olyan fázis az életemben, hogy úgy éreztem, hogy egyedül fogok megöregedni, nem is kellettem senkinek. Máskor meg szuper csajnak éreztem magam, és ragadtak a pasik. Ezt kell a gátat kell feldolgoznod magadban, addig nem lesz barátnőd. A külső annyira mellékes... ismerek ronda férfiakat, akikért megőrülnek a nők, mert olyan a kisugárzásuk. Ha megismerkedsz egy lánnyal, nem rögtön a házasságra, meg a gyerekekre kell gondolni, meg hogy mi lesz ha megcsalod. Előbb meg is kell hódítani. Élvezd a társaságát, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. Szerintem azt is érzi az ember, ha a másik gondolatban már túl elől jár, és az is ijesztő..
A szomszéd meg azért különösen rossz, mert fájó pontot talált. Nyilván ha lennének kalandjaid, sokkal kevésbé érdekelnének a beszólogatásai. (Amúgy meg ha én azt látnám, hogy valaki az utcán másra kiabál hogy mikor dugtál utoljára, nekem a kiabálóról lenne meg a véleményem.)
Még véletlenül se mérd abban a saját értékedet, hogy hány nővel szexeltél. Szexelni mindenki tud, ettől nem leszel nagy szám. És pl. a párkapcsolatban is zavarhatja a másik felet, hogy a másik egy csajozógép volt.
Sajnálom, hogy eddig nem tudtam írni. Sorra megválaszolom a válaszaimat.
nevem senki Nincs nagy baráti köröm, igazából egy-két olyan ember van csak, akiket igazi barátomnak nevezhetnék és néhány egyéb ismerős. Ezen szeretnék változtatni, de nagyon nehéz, főleg az eddigi életem ismeretében. Régebben nagyon zárkózott és csendes voltam, az elmúlt években változtam ilyen téren, de elvileg lehetne még. Viszont rengeteg gátlással vagyok tele még most is, nagyon gyakran gondolkodom azon, hogy vajon mások mit gondolnak rólam.
A nőkkel szembeni elvárásaim? Mindig is a tőlem fiatalabb lányokkal jöttem ki jobban. A két barátnőm közül az egyik 5, a másik 7 évvel volt fiatalabb nálam. Ez most még fokozottabban jön elő, egyrészt a későn érésem miatt, másrészt sem lehetőségem, és legfőképpen kedvem sincs most gyereket vállalni, egy velem egykorú nőnek pedig már ekörül forog az összes gondolata.
A felsorolt könyveket el fogom olvasni, hiszen nincs mit veszítenem velük. A Louise L. Hay könyvről hallottam, hogy elvileg nagyon jó, szóval utánajárok majd.
Azt egyébként nem hiszem el, hogy semmit nem értél volna el, abból indulok ki, hogy túl szigorú vagy önmagadhoz.
nem a szüleim tartanak el, kedves 67 %-os, most egyedül élek. Apám meghalt sok évvel ezelőtt, anyám pedig azóta találkozott valakivel, akivel összeköltöztek, úgyhogy én maradtam itthon.Abban igazad van, hogy szeretnék elköltözni innen, mert az nem állapot, hogy 70-80 ezer Ft-t keressen az ember. Nem csupán a szomszédom miatt akarom elhagyni ezt a helyet.
A baráti kör bővítése azonban nem megy olyan egyszerűen, mint ahogyan azt te leírod, mivel, mint írtam, nagyon sok gátlás van bennem és manapság azért nem olyan könnyű nyitni más emberek felé sem.
A csajozós tanfolyam egy olyan dolog volt az életemben, amire nekem szükségem volt.Pontosan azért, mert ha nem megyek el egy évvel ezelőtt, akkor máig azon enném magamat, miért nem mentem el. Most visszagondolva én is értelmetlen ostobaságnak gondolom, de ehhez részt kellett vennem rajta. Egy valós igényt használnak ki, elvégre minden fiú szeretne lányt maga mellé. A működési elvük azon alapul, hogy az igazságot keverik a hazugsággal, mint a legjobb hazudozók. Amiket a tanfolyamon hallottam, azt a netről vagy könyvekből is megtanulhattam volna, amikor pedig kimentünk terepre, akkor pedig az ő szabályaik szerint kellett játszani. Így történt, hogy sikerült felkeltenem egyszerre három lány érdeklődését, de a "guru" továbbrángatott, hogy "még ilyen fázisban nem szabad odamenni, mondjam azt, hogy majd visszajövök." És egyébként is agyament zöldségeket kellett mondani a lányoknak, amiknek semmi valós hasznuk nem volt. Nem is jött össze semmi, sem nekem, sem a többi hat srácnak, akikkel elmentünk éjszakai terepgyakorlatra. Pedig elvileg a Morrisons 2-ben mindenkinek összejön, dehát úgy látszik, ez sem egy aranyszabály.
74%
Pedig nekem pont az lenne a vágyam, hogy én is magabiztos férfi legyek, aki képes levenni a lábukról a nőket, mert így most nagyon nem érzem jól magamat.akármilyen tevékenységet is keresnék magamnak, azzal csak időlegesen elodázom a probléma megoldását. Olyan ez, mintha orvos helyett a fájdalomcsillapítóban bíznál, de azt sem lehet a világ végéig használni.
86 %
Remélem, nem sértelek meg, de ez az írásod teljesen sablonos és semmitmondó nekem. Nézd, én elhiszem, hogy vannak ilyen férfiak, magam is hallottam olyan fickóról, akinek olyan férfias a kisugárzása, hogy a nők legtöbbje öt percen belül lefekszik vele, de ezzel én nem kerülök előrébb. Neked nőként másabb, mert csak rendbehoznod kellett magadat és máris klappoltak a dolgok. De nekem ez nem elég, hanem még azután meg is kell vívnom a harcomat és kőkemény riválisokkal kell szembenéznem, a sikerre pedig semmilyen garancia nincs.Én úgy látom, hogy ma, ha férfinak születtél és nem vagy ott a topon, akkor kínkeserves életre számíthatsz. Mármint a párkapcsolatokat illetően.
Az utolsó mondataid számomra haszoöntalanok, már ne is haragudj! Lehet, hogy neked ilyen egyszerű az egész, NEKEM VISZONT TOÁLISAN TÖNKKREVÁGJA AZ ÉLETEMET!
És leírom, hogy miért. azt írod, a nőket zavarja a csajozós előélet. Az ő dolguk, ha zavarja őket, viszont sokkal jöbban járnak egy olyan fickóval, mint velem.
Néhány hónap, nem több, ennyi volt az az időszak egész eddigi életemben, amiben átélhettem én is ezt az érzést. Éppen ezért nekem a szex egy misztikus, távoli dolog és mindenkit irigylek, akinek része lehet benne. Amikor szép nővel látok valakit, gyakran nézek le a földre, mert egyszerűen elviselhetetlen az érzés, ami ilyenkor kerít a hatalmába. Amikor átöleltem azt a lányt is, akiről írtam és utána közelebb kerültem hozzá, szabályosan beleborzongtam. És amikor mégis elment, és egész éjjel nem tudtam aludni, mert akkora erővel dörömbölt a fejemben az adrenalin.
Úgyhogy nagyon szépen kérlek, ne írj olyan sablonokat, hogy bárki szexelhet, aki csak akar, mert engem még egy totál részeg lány is visszautasított-hagy ne részletezzem már, milyen érzéseim vannak azóta is-konkrétan egy darab sz...-nak érzem magamat még most is. Ha ezt a dolgot nem fogom tudni megoldani, akkor utódok nélkül fogok meghalni, mert alkalmatlan leszek párkapcsolatra.
Ami a szomszédot illeti, sajnos nem ő az első olyan ember az életemben, aki megkeseríti. Mindig akadt valaki-osztálytárs, rokon, vagy most éppen ő-aki gondoskodik róla, hogy ne tudjak ellazulni. A másik pedig, hogy a lányok terén sem tudom, miként lehetnék laza és magabiztos, ha sosem néznek rám férfiként, a környezetemtől pedig rendre megkapom a magamét. Értem ezalatt azt, hogy nekem már szinte ránézni/gondolni sem szabad egyetlen szebb lányra sem, mert azonnal jön valamelyik jóakaróm a szokásos szöveggel: nem illettek össze, túl jó ő neked, már évek óta párkapcsolata van! stb...
Szóval nem véletlenül gondolkodtam el a kérdésben kiírt megoldáson. Az ötletet egy tíz évvel ezelőtti esemény adta nekem. Akkor voltam sorkatona és részt vettem egy hadgyakorlaton. Másfél hónapig voltunk egy erdőben és nagyon kevés nő volt ott, ők is elég csúnyácska katonanők voltak. Kísértés nélkül sokkal jobb volt élni, nem szenvedtem nap mint nap. Ezért gondoltam arra, hogy egy magányos munka egy elszigetelt, ingerszegény környezetben segíthetne átvészelni az életemből hátralevő éveket és nem okoznék komoly bajt/fájdalmat másoknak-ráadásul úgy, hogy hatalmasat csalódnának bennem.
Tudom, hogy ez nem más, mint menekülés, de még mindig jobb, mint a másik verzió, vagyis a halál.
Remélem, senki nem tart betegnek azokért, amiket leírtam.
"Azt egyébként nem hiszem el, hogy semmit nem értél volna el, abból indulok ki, hogy túl szigorú vagy önmagadhoz."
Na, így próbáld ezt magaddal szemben is! :)
Egyébként nem tudom írtam-e, vagy csak akartam írni, hogy ne azért változtass a hozzáállásodon és a gondolkodásodon mert ez vagy azt el akarsz érni!! Ne az legyen a cél, hogy na most megváltozok, hogy csajozhassak! Ez így nem működik! Azért váltott, hogy jobban érezd magad a bőrödben akkor is, amikor épp nincs nő! Azért kezdj el sportolni, bulizni, hobbikkal foglalkozni (megfelelő rész aláhúzandó), mert miközben csinálod, jól érzed magad. Ne azért, hogy majd ha kigyúrt leszel, majd ha menő arc leszel, majd ha lesz hobbid, akkor ez és ez lesz! Nem a cél a lényeg, hanem az út amin mész közben! ha csak a célt lesed, lemaradsz mindenről ami közben történik veled!!
Egyébként idáig sugárzik belőled az a negativitás, ami miatt nem csodálom, ha egy csaj lelép, vagy részegen is visszautasít! Hidd el, hogy meg sem kell szólalnod hozzá! Vagy most is lehetsz az ország másik végén, lejön az írásodból! Ez pont addig így lesz, amíg nem tudod lesz*rni a szomszéd véleményét, amíg azt nem mondod, hogy igenis jó pali vagy és igenis neked is jár egy dögös csaj! És ha így mész be valahová, le nem tudod vakarni magadról a nőket! :))
Most azt hiszed ezt úgy írom, hogy én meg a dögös csaj vagyok akire mindig is buktak a pasik. Egy francokat! Iskolában egész végig b*szogattak, alig vannak barátaim még mindig, évekig úgy jártam, hogy csak a cipőm orrát mertem bámulni, és a mai napig remeg kezem-lábam ha szerepelni kell! Szórakozóhelyre úgy mentem be, hogy azon agyaltam, vajon mit gondolnak, biztos azt kérdezik magukban: mit keres ez itt?? Folyton beszólt valaki az utcán, beelőztek a sorban, átvertek, kinevettek, stb.
Mi változott? Én! Elhitettem magammal, hogy ennél én többet érek! És ebben összevissza 2 éve kezdtem bele, és most úgy megyek be a szórakozóhelyre, hogy tisztában vagyok vele, hogy jól nézek ki, ha néha beszólnak visszaszólok, és új emberekkel is sokkal lazább vagyok.
Már nem megölni akarom magam, hanem szeretek élni!!
És azt is pontosan tudom, hogy az a sok sz*rság, amibe belefutottam eddig, az mind mind lecke volt, csak nem voltam hajlandó tanulni belőlük! Pedig lett volna mit.
Aki harcol, az veszíthet. Aki nem harcol, már veszített.
Nekem is az utóbbi volt a szimpatikusabb, de rá kellett jönnöm, hogy 1 életem van, és elég nagy részét ellógtam már! Én nem fogom a maradékot elcseszni! Igenis el fogok érni valamit, és közben jól fogom érezni magam!
Én neked is ezt ajánlom!
Te sem álltál sorban amikor a motivációt osztogatták, mi? :))
Ez nagyon jó válasz volt és köszönöm neked. De azt tudnod kell, hogy az "valami", ami engem kínoz, egyszerűen hihetetlenül erős! A gyilkos galócához tudnám csak hasonlítani! Tudod, milyen annak a mérgezése: amikor már azt hiszed, megúsztad, ismét támad és akkor megöl.
Ezt azért írom le, mert nagyon sok módszert próbáltam már ki: elmentem több pszichológushoz, olyan emberhez is, aki a Reiki-vel foglalkozik, megnéztem már több motívációs videót, stb...
Eddig rendben van, a lelkiállapotom ilyenkor stabilizálódott, de azután, amikor szembekerültem a démonaimmal, azonnal kiütéses vereséget szenvedtem. Mert azonnal lecsapott a villám, : "Úristen, hol vagyok én ettől/ezektől?!"
tényleg, esküszöm nem azért írom, hogy megsértselek, csak egyszerűen a tapasztalataimat írom le.
Az előző 74%-os vagyok.
Régebben hasonlókkal voltam, mint te és nem sajnálatból, hanem engem tényleg ez vonz. Nem az a tény, hogy nem képesek felszedni egy lányt, hanem az egyéb tulajdonságaik, amik ezzel együtt jártak. Viszont mindegyik defektes, ha nem akarod megölni, megerőszakolni a lányokat vagy a társukat, ha nem csak egy bdsm kapcsolatban tudod elképzelni az életed, akkor hihetetlen mázlid van, akármennyire is nem érzed most, mert ha valaha valaki összejön, aki átlagosan normális, nem fog sikítva menekülni (kiszagolják). Ha hasonló problémád van, azt nagyon sajnálom, a barátaimon látom, hogy mekkora küzdelem nekik és hogy néha mennyire félnek, hogy nem tudják fékezni magukat.
Több pasit képessé tettem a csajozásra egyszerűen azzal, hogy amikor velem voltak, nem szorítottam az egészet semmilyen keret közé és így meg tudták élni, hogy valaki nagyjából elfogadja őket, persze rengeteg probléma volt, de párat sikerült átlendíteni. Soha nem lesznek normálisak, de hiszem, hogy mindenki meg tudja tanulni valamilyen szinten, hogyan kell hazudni a nőknek, hogy azok ne meneküljenek el. Persze ez megint nem segítség, mert ehhez legalább egynek össze kellene jönnie, akivel teljesen őszinte lehetsz és úgy is kitart melletted egy ideig.
Az legyen a legkisebb problémád, hogy majd meg akarod csalni, megcsalod és kész. Vagy elhagyod. Ez nem olyasmi, ami akkora probléma lenne. Persze felháborítónak kellene lennie a gondolatának, de szerintem soha senki nem hozna ekkora áldozatot, ha az életminősége múlna rajta. Ezt csak azok gondolják, akiknek megy természetesen.
A gyik törzsközönsége szerint az életvitelem alapján én is egy lúzer vagyok, de ezek idióták. Rengetegszer megkérték a kezem, lefekszem akárkivel, összejövök akárkivel, emellett nyíltan nem vagyok hűséges meg van még egy rakás rossz tulajdonságom, és ez mind nem számít. Olyan 20 éves korom körül megtanultam manipulálni, képes vagyok pontosan azt mondani, amitől a másik azt érzi, hogy úristen, de különleges vagyok és ezen a ponton el vannak veszve. Nem hazugság, csak taktikázás.
Annyiban hasonló cipőben járunk, hogy én is el akarok zárkózni, illetve meg is tettem már. Nem akarok se családot, se gyereket, mert az érzéseim iszonyú gyorsan elmúlnak és erre nem lehet alapozni és nem is vágyom rá, de néha hiányoznak az emberek. Ez sem jó megoldás, én ugyan nem leszek depressziós, de már feszült vagyok ingerek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!