Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a vőlegényem családját!...

Utálom a vőlegényem családját! Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Teljesen kihasználják a páromat, nem tartják tiszteletben a külön életét, mindenért őt zaklatják, de ha nekünk kéne segítség, akkor természetesen sose kapunk. Az anyja az alkoholizmusával tönkretette az egész családot, mindennaposak a viták, eladósodás, stb. Tönkreteszik páromat is, és ezáltal engem is. A testvére is rá szokott arra, hogy hétvégén idejárkál, nem érdekli, hogy az lenne az egyetlen közös napunk a párommal. Nagyon elegem van már, ha szólni merek a páromnak, még védi őket. Mindennaposak a viták köztünk is. Mit tegyek? 25/L 30/F
2012. szept. 11. 10:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Először én a testvérnek szólnék, hogy szokjon le a hétvégi zavarásról, lehet észre se veszi..

Én sem rajongok a férjem családjáért, ők sem értem, a megoldás az, hogy egyáltalán nem találkozunk. Így mindenki nyugodt. És visszafelé is ugyanez a helyzet, szüleim se szeretik a férjemet, nem is találkoznak csak félévente 1 órára kb.

2012. szept. 11. 10:35
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
ezt a párodnak kén lerendeznie. ha nem teszi,én nem mennék hozzá,mert ez azt jelenti h nem te vagy az első számára. később ez még komolyabb problémákhoz vezethet,főleg ha majd gyerekeitek is lesznek. gondold át,akarsz-e így élni egy életen át a párod és a családja árnyékában-elnyomásában?
2012. szept. 11. 10:36
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp üljetek le megbeszélni, mert ez a későbbiekben csak rosszabb lesz! Ha védi őket, akkor pontosan, hogy nem látja át ezt a kihasználás-dolgot, tehát nyomatékosítsd, hogy ez így nem normális. Viszont ha ezek után is védi őket, tekintve hogy a testvér is odajárkál hétvégén, nem tudtok együtt lenni, és még ezt is elnézi, nem szól, akkor nincs miről beszélni. Akkor nem mozdít meg semmit, hogy veled töltse a napot, a folytatását a dolognak sejtheted. Sajnálom.
2012. szept. 11. 10:36
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt. A férjemnek kb 5 évébe telt mire most eljutott arra a szintre hogy rájött hogy őt jól lehúzza az egész familiája. Most tud végre nemet mondani és talán már nincs is lelkifurdalása. Nálunk is régebben veszekedés volt, de én határozottan elmondtam mindig a véleményemet neki. Próbáltam nem vitázni. Egy idő után neki is elege lett belőle, hogy adj egy cigit, most gyere értem, csináld ez stb... Nálatok mióta tart ez az állapot? Nálunk is volt hogy a testvére mindig ott lebzselt és én akkor is megmondtam őszintén mit gondolok, hol vitával hol az nélkül. Hosszú folyamat lesz mire rájön, de ahhoz kell az őszinteség.
2012. szept. 11. 10:38
 5/32 A kérdező kommentje:
Mindig azzal jön, hogy miért zavar az, ha átjön a húga 2-3 órára, meg hogy szegénynek milyen rossz otthon, stb. Persze hozzáteszi azt is, hogy bezzeg amikor hozzám jönnek két napra mondjuk a szüleim vidékről egy évben kétszer kb, akkor ő nem szól semmit. Csak azt felejti el, hogy a szüleim több száz km-re laknak, a húga meg 15 percre, és neki pont akkor kell jönnie, amikor lenne egy közös napunk.
2012. szept. 11. 10:39
 6/32 anonim ***** válasza:
85%
ja és egy fontos dolog az is hogy ad e nekik pénzt?
2012. szept. 11. 10:40
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
amúgy feltétlenül bekell engedni azt a testvért? Én mondjuk elmondtam a férjem testvérének hogy most nem alkalmas. Az a testvér is csak szóból ért. Amúgy mit csinálnak együtt?
2012. szept. 11. 10:41
 8/32 A kérdező kommentje:
Közel 4 éve vagyunk együtt, az anyjával sose volt jó a viszonyom. Mindig is megvolt ez a kihasználás dolog, de most, hogy az anyuka megint iszik, most még jobban. Minden rá van fogva az anya alkoholizmusára (ami amúgy nem újkeletű, csak volt egy pár év szünet), én meg viseljem el, hogy nincs már szinte külön életünk, mert képesek már reggel fél7kor telefonálni, hogy kell valami.
2012. szept. 11. 10:43
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem egyszer kezdene el a párom jönni a "bezzeg a te apád" szöveggel, és legalábbis kétszer meggondolnám azt az eljegyzést. Ha ilyen vagdalkozás menne, mint nálatok, én nemigen akarnék hozzámenni, de hátízlések és pofonok.
2012. szept. 11. 10:46
 10/32 A kérdező kommentje:
Pénzt nem ad nekik, mi se állunk olyan jól, bár már volt rá példa régebben, de azt vissza is kaptuk. Engem igazából azért zavar ez az egész, mert itt van a gyűrű az ujjamon, elvileg közös életünk lesz, gyerekkel, mindennel együtt, és 30 évesen még mindig meg akar felelni mindenkinek, és teljesen sakkban tartják otthonról. Amikor itt van a húga akkor se csinálnak semmit, vagy tanulnak, vagy facebookozik a húga, ilyesmi. Elvileg azért jön ide, hogy legyen már egy pár nyugodt órája.
2012. szept. 11. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!