Utálom a vőlegényem családját! Mi a megoldás?
Szia!
Nálunk is hasonló a szituáció. A barátom apja alkoholista és elég rendesen kihasználja őt. A bátyja sem különb. A barátom persze folyamatosan támogatja őket anyagilag, amivel semmi probléma nem lenne, csak addig szipolyozzák ki még szó szerint csak egy ezrese marad egy egész hónapra. Néha én is kiborulok! :S Tudom mit érzel!
Talán annyi a különbség, hogy a barátom egyetért abba, hogy házasságunk után ne járogassanak át hozzánk, a saját otthonunkba. Lehet külön programokat szervezni, de hozzánk ne jöjjenek, mert elég könnyen rászoknának és akkor sosem tudjok őket levakarni.
20/L
pont egy hasonló kérdést akartam kiírni,de láttam,te is ebben a szituban vagy.
az én páromnak nincs testvére,így a szülők szinte minden nap hívogatják (régebben engem is,de egyszerűen én nem veszem fel a telefont) hogy kicsifiamettélerendesen...stb.és anyóspajtás gyakran átjön ellenőrizni,hogy rend van e,meg ilyen hülyeségek.és bejelentette már,hogyha megszületik az ő unokája (nincs tervben gyerek) akkor hozzánk költözik pár hónapra....
ezen összevesztünk a vőlegényemmel,megmondtam,h nem bírom elviselni az anyját,ha ideköltözne meg röhögve akasztanám fel magam.
komolyan elgondolkodtam azon,hogy kilépjek-e a kapcsolatból,pedig amúgy a páromra nem tudok rosszat mndani.
L23
Én ezt mondjuk fel nem foghatom.
Az ilyen helyzetekben egyértelműen látszik, hogy a hapsi még nem nőtt fel, nem képes elszakadni otthonról. Nem te vagy neki a legfontosabb, hanem anyuci, hugi. Szép dolog a családi összetartás, de 30 évesen már a saját életével kellene foglalkoznia, nem velük.
Lehet közös programokat csinálni, meg lehet hallgatni őket, de az, hogy állandóan zaklatnak, odajárnak, és ő ráadásul meg is hajlik az akaratuk előtt nem normális!
Ilyen helyzetben az egyetlen dolog, amit tenni tudsz, hogy erélyesebben közlöd vele, hogy vagy véget vet ennek, vagy mész. Vagy örökké második akarsz lenni a szemében? Az ilyen emberek a büdös életben nem veszik észre, hogy ez mennyire bántó és kellemetlen, ha nem szeded össze magad és közlöd vele határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!