Örökre zárkózzak el vagy mi lehetne a megoldás?
A problémám két részből áll. Egyedül élek, szinte semmilyen kapcsolatom nem volt eddig.Ez önmagában is nagyon rossz, de még elviselhetetlenebbé teszi, hogy a melegebb időszakokban nem is szívesen megyek ki az utcára, mert a látvány szinte elviselhetetlen. Mármint a nőneműeké, akik gyönyörűek és persze elérhetetlenek.
A másik rész: az egyik szomszédom, akivel sajnos elég gyakran összefutok, egy ritka bunkó ember. nap mint nap megkérdezi, hogy mikor voltam utoljára nővel , legutóbb pedig már azzal jött, hogy levághatnám a férfiasságomat, úgysem jó semmire, vizelni meg anélkül is tudok. Félek, hogy egyszer eldurran az agyam és valami olyat teszek, amiért börtönbe kellene mennem.
Van megoldás? Mert jelen pillanatban kizárólag a bujkálást és elszigetelődést tudom elképzelni, mást nem. Ha kell, akkor olyan jellegű munkát fogok végezni, ami ezt lehetővé teszi.
Barátnőt szerezni; akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak;nem tudok.
Tudom, hogy elvileg ezt írhattam volna máshová is, de talán itt van egy-két ember, aki járt már hasonló cipőben és tud komoly választ adni.
Nem lépcsőház, hanem családi ház. Pont szemben van velem.
na pont ez az, ez a magabiztosság-kérdés. Kismillió motívációs videót néztem már meg. Mondták, hogy írjam le egy papírlapra, hogy mit értem el eddig és majd attól összeszedem magam. Elmentem egy szakemberhez, akivel arra jutottunk, hogy legalább ötven jó tulajdonságom van.
De mindez semmivé foszlik, amikor kilépek az életbe. Sok tízezer Ft-m ment már el ezekre. Régebben gyúrtam, jobban is néztem ki tőle, aztán jártam a Főiskolára, régebben a gimiben nyertem tanulmányi versenyeket, stb...
A magabiztosság kérdését illetően: nem szomorkodom, legalábbis nem mutatom, de valahol csak ki kell beszélnie magát az embernek. Van, aki egy közeli barátnál, van, aki egy lélekbúvárnál teszi, én meg most itt.
Viszont az, hogy tényleg magabiztos-e valaki vagy csak próbál az lenni, szerintem két külön dolog. Mégis, mitől lehetnék igazán, velőig hatóan magabiztos, ha egyszer nincsenek eredmények?
Azt hiszem értem miről beszélsz. A szomszéd kivételével ugyanez a problémám. Illetve nekem nem probléma, mert nem okoz gondot. Konkrétan most már pont lesz@rom, hogy van-e csajom, vagy nincs.
A problémád első részére az én megoldásom (ami csak abban az esetben jó, ha el akarsz szigetelődni): levegőnek nézek mindenkit az utcán, így nem lényeges, hogy nyár van, vagy tél, akár fotómodellek is mászkálhatnak körülöttem, nem érdekelnek.
A problémád második részére a megoldás: a szomszédot is le kell szarni, ne állj szóba vele, ne köszönj neki. Az ilyen parasztra felesleges energiát pocsékolni.
Az egyik kommented alapján úgy gondolom, hogy a huszas éveid végén jársz. Szerintem az ember ilyenkor már nem változik szóval csak pocsékolod a pénzed a sok marhaságra. Nagyon úgy tűnik, hogy Te is a "bajuszos barátnő" kategória vagy a csajoknál.
Igen, azt hiszem, pontosan ez a helyzet. Mármint a bajuszos barátnő.
A koromat illetően is jól gondoltad. azért nem írtam ki, mert a GYk törzsközönsége szerint az élet valahogy úgy alakul, hogy x éves kor után mindenki magára talál, és megszűnnek az ilyen problémái. Mintha kőbe lenne vésve.
A levegőnek nézés nem nagyon megy, az ösztönök ellen nem tudok tenni semmit. Éppen ezért gondoltam, hogy nyáron kellene mellőznöm a közösséget, hidegebb időben nem baj.
A Pease-könyvekkel meg az a bajom, hogy csak még depressziósabb leszek tőlük.
Ez volt a legjobb lépésed az életedben, hogy írtál ide! A második, aha, hogy a szomszédodat meg az izéjét elfelejted mércének használni.
Harmadik: Nem a nőkön kell bosszankodni. Először alkosd meg magadat. Kölsőleg rendszeres sportolással, hogy valami izmok legyenek rajtad, meg egy jó hajviselet, stb. Futni ingyen is tudsz, napi két óra futás már elég jó formát ad. Aztán tanulás és nyelveket beszélni, hogy hasznavehető legyél. És csak véletlenül lett utolsó: legyen széles érdeklődési köröd, legyen tudásod sokféle dologról, hogy legyen miről beszélgetni veled. Nem csak szexből áll az élet. Fel kellene mérni az egyéb lehetőségeket is. Alkosd meg magadat, és vedd észre a változást. Ha már magadat tudod értékelni, megbecsülni, akkor találsz egy jó társat is, aki értékelni fog és megbecsül.
Szerintem te félreérted a helyzetet.
Először: a szomszéd fickó sokszor szinte belemászik az életembe: Például megyek el, erre direkt lelassít mellettem kocsival és rámordibál, hogy Mikor b...tál utoljára? És nem számít, hogy akár több ember is ott van mellettem. Magyarán rendszeresen megaláz, lejárat mások előtt.
A másik. Na erre gondoltam, hogy teljesen félreérted. Ahogy írtam, az arcommal, fejemmel nincs gond, teljesen rendben van. Ugyanígy a testemmel sincs probléma. Most nyáron egy napsütötte helyen dolgoztam, vagyis jól lebarnultam és mivel a munka, amit végzek, fizikai jellegű, ezért -ha nem is vagyok kigyúrva-de azért vannak izmaim.
A munka külföldön volt, ahol nyelvtudás nélkül nem is boldogultam volna. Angolul és németül elég jól beszélek, tervben van még más nyelvek megtanulása is.
A széles érdeklődési kör megvan, rengeteg dologról lehet velem beszélni.
Szóval nem erről van szó. egyszerűen képtelen vagyok közel kerülni hozzájuk, NEM MEGY. Pedig ahogy írtam, még elmentem olyan tanfolyamra is, ami után elvileg karikacsapásként kéne mennie az ismerkedésnek, elolvastam jópár anyagot itt a neten, stb...
De egyszerűen nem és nem! Ami pedig a szexet illeti: az eddigi életemben volt összesen néhány hónap, amikor részem lehetett benne. Egyéjszakásom soha nem volt, még most sem, pedig elvileg ahol voltam, ott könnyedén lehet. De mégsem, mert még egy totálisan részeg lánynak sem kellettem,egyszerűen lehetetlen ez a helyzet.És van még valami, amit eddig nem írtam, de belül bennem van. Ha esetleg összejönne valamikor egy kapcsolat, utána komolyabbra fordulna, lennének gyerekeim és akkor jönne a kísértés, én nem tudnék nemet mondani. Nincs az az isten, hogy akkor nemet mondjak, mert úgy érezném, hogy a mennyország kapuja nyílik meg előttem.Ezt nem értheti olyan ember, akinek ilyen téren megvan mindene, csak az, aki átéli. Most is, amikor átöleltem azt a lányt, akivel ott kint találkoztam, szinte beleborzongtam és bár úgy tűnt, sikerül az,amit szeretnék, végül mégsem. Visszakozott és elment. Utána egész éjjel nem tudtam aludni, egyrészt mert dübörgött a fülemben az adrenalin és nem hagyott aludni a gondolat, hogy még ilyen körülmények közt sem kellettem. Nem tudom megtenni, hogy ne gondoljak erre, egyszerűen a látvány, egy illat, egy hang, ami a lányokhoz köthető: megérzem és már rosszul vagyok, mert tudom, hogy sehol nem vagyok hozzájuk képest. Több eszem van, mint sok embernek, van is,van amit le tudok rakni az asztalra, de ebben az ügyben egyszerűen tehetetlen vagyok.
Ezért gondolkodom egy olyan munkában, amim lehetővé tenné az elkülönülést, mert más megoldást nem látok.
Azért belegondolsz a kísértésbe máris, amikor még nincs is semmi.Én mondom teljesen felesleges ilyen lehetetlen szituációkba még belegondolnod.
Az, hogy ilyen szomszédod van,meg sejteti, hogy bizony nem jó helyen laksz.Egyből valami falura gondoltam, vagy valami kisváros külső részére.Ha fővárosról vasn szó,akkor meg pláne nem jó környéken lakhatsz.
A tanácsokat fogadd meg,amiket mások írtak,legyél férfi a talpán, és összejön amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!