Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Örökre zárkózzak el vagy mi...

Örökre zárkózzak el vagy mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

A problémám két részből áll. Egyedül élek, szinte semmilyen kapcsolatom nem volt eddig.Ez önmagában is nagyon rossz, de még elviselhetetlenebbé teszi, hogy a melegebb időszakokban nem is szívesen megyek ki az utcára, mert a látvány szinte elviselhetetlen. Mármint a nőneműeké, akik gyönyörűek és persze elérhetetlenek.

A másik rész: az egyik szomszédom, akivel sajnos elég gyakran összefutok, egy ritka bunkó ember. nap mint nap megkérdezi, hogy mikor voltam utoljára nővel , legutóbb pedig már azzal jött, hogy levághatnám a férfiasságomat, úgysem jó semmire, vizelni meg anélkül is tudok. Félek, hogy egyszer eldurran az agyam és valami olyat teszek, amiért börtönbe kellene mennem.

Van megoldás? Mert jelen pillanatban kizárólag a bujkálást és elszigetelődést tudom elképzelni, mást nem. Ha kell, akkor olyan jellegű munkát fogok végezni, ami ezt lehetővé teszi.

Barátnőt szerezni; akivel kölcsönösen bejönnénk egymásnak;nem tudok.

Tudom, hogy elvileg ezt írhattam volna máshová is, de talán itt van egy-két ember, aki járt már hasonló cipőben és tud komoly választ adni.

2012. szept. 14. 18:29
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

180 cm vagyok, az arcom kifejezetten fiatalos. Nem tartanak csúnyának, az idősebb nők( mármint 40 feletti nőismerősök ) kifejezetten kóképűnek tartanak.

Nem tudom, mi a baj, egyszerűen nem váltom ki az "állatot" a nőkből.Olvastam már több cikket a témában é-nevess ki, ha akarsz-már elmentem egy PUA-tanfolyamra is.

A koromat nem szívesen írnám le, mivel a Fórum hivatalos álláspontja szerint "aki ennyi idős korában itt tart, azzal valami nagyon nagy gáz van".

Egyébként is nagyon erős a kontraszt a nőismerőseimtől megkapott "nagyon értékes ember vagy" és az itteni "utolsó lúzer, azt kapod, amit érdemelsz" között.

2012. szept. 14. 19:21
 12/51 A kérdező kommentje:
A szomszéddal kapcsolatban még valami: Több esetben is nyilvánosan megalázott és mások ezt jó poénnak vették. Így például a "vágd le a farkadat" és "neked qrrrrva néni kell, másra úgyse vagy jó" tartalmú építő hozzászólások is mások előtt hangoztak el.Megnézném bármelyikőtöket, ha a saját csaéládtagjai is röhögnének rajta, mit szólna hozzá.
2012. szept. 14. 19:25
 13/51 anonim ***** válasza:

A szomszédodnak mondd meg, hogy mi van keserű a szőlő, hogy ő már kiöregedett a csajozós évekből? Semmi köze, hogy mikor voltál utoljára nővel, addig amíg nem az ő anyját/lányát, nejét szexeled. Amúgy is úriember nem pletykál. Vagy amit valaki írt, hogy miért érdekli ennyire, talán ő szeretne a partnered lenni? Vagy valami olyan mondj, ami frappáns és intelligens válasz, amire csak pillázik...

A barátnő ügyben, meg annyit, hogy szerinted az úgymond csajozógépek mennyi visszautasítást kapnak? Te csak azt látod, hogy valaki összejött neki, azt nem, hogy előtte hányan küldték el a ..csába. Nem kell ettől lelkibetegnek lenni... mármint ha nem sikerül. Mindenkinek más jön be, és mindenki bejön valakinek. Ne állj a saját utadba, és hidd el, hogy te aztán soha senkinek... mindenkinek van párja, én hiszek ebben, és te is meg fogod találni a tiédet.

A szexben meg a minőség a fontos, nem a partnerek száma!

2012. szept. 14. 19:36
 14/51 A kérdező kommentje:
Az a bizonyos partnerszám nekem eddig egy, annak is már több éve.
2012. szept. 14. 19:39
 15/51 A kérdező kommentje:
Jézusom, te tényleg nem érted a szomszédkérdést. Ez egy kőbunkó állat, akit rohadtul nem érdekel, hogy mit válaszolsz neki. Ha kimegyek a ház elé és arra jön, soha nem hagyja ki, hogy be ne szóljon. És ezt már két éve csinálja.Nem tudod elképzelni, amíg nem látod a saját szemeddel. Nagydarab, kopaszra borotvált fickó egyébként, pénze is van jócskán, szóval neki mindig lesz valakije, akárhány éves is.
2012. szept. 14. 19:43
 16/51 A kérdező kommentje:
Remélem, senkit nem dühítettem fel ezzel a kérdéssel, de egyszerűen nincs ember a környezetemben, akivel ezt megbeszélhetném.
2012. szept. 14. 19:44
 17/51 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el dolgozni.A munka tesz emberré!Talán éreznéd, hogy a megdolgozott munkádért pénzt kapsz,lenne motivációd.Szocializálódhatnál.(ja ha van munkád,akkor bocsi érte,de nem derül ki a leírásból)

Nem jó,hogy magadba folytod a sok bántást,egyszer úgyis borul a bili és nem fogod tudni magad kontrollálni.Még te is írad, hogy ettől félsz.Jobb lenne még most tenni ez ellen!

Amúgy meg a büdös paraszt szomszédnak mond, hogy a k... anyád és fordulj sarkon!

Először kicsit felkéne magad építeni(nem pedig le,mint ami lerí a sztoridból!).

2012. szept. 14. 19:44
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló vagyok, most olvastam a kommentjeid.

Én nő vagyok, és a saját álláspontomat tudom írni. Belőlem egy férfi, aki nem magabiztos sosem "váltaná ki az állatot".

Nekem mint nőnek az kéne, hogy egy erős férfi meghódítson, "levadásszon". Egy önbizalomhiányos szomorú valaki max. csak barát lehetne. Nekem sokkal jobban bejön egy férfi magabiztos (nem összekeverendő a nyomulóssal, arrogánssal), mint aki csak sajnálja magát és elesett. Alapból az emberek úgy lettek tervezve, hogy a férfi a harcos... olvasd el Pease-éktől a Miért hazudik a férfi, miért sír a nő-t, nagyon érdekes dolgok vannak benne a másik nem gondolkodásáról, lehet segít.

A rokonomtól meg négyszemközt megkérdezném, hogy szerinted vicces volt amit a szomszéd mondott? És szerinted is ennyire 0 vagyok? Neked hogy esne, ha a te problémáidból (valamit csak fel tudsz itt hozni pl-nak)csinálnánk holnap nyilvános viccparádét a lépcsőházban??

2012. szept. 14. 19:49
 19/51 A kérdező kommentje:
Dolgozom, nem erről van szó. Úgy értettem az előbb, hogy ha kell, mert úgy érezném, nem megy így tovább, akkor akár ki is tanulnék egy olyan szakmát, ami lehetővé teszi a nagyobb elzárkózást. A mostaninál sok emberrel találkozom, akik között bőven vannak nőneműek is. Mielőtt valaki felvetné, egyiket sem érdekeltem komolyabban, mármint férfiként.
2012. szept. 14. 19:53
 20/51 anonim ***** válasza:

Közben írtak mások, a 13-as és 18-as vagyok.

Ha ilyen a szomszéd, akkor meg ignoráld. Ha látja, hogy nem érdekel, akkor abba fogja hagyni, mert nem lesz érdekes. Csak addig jó, amíg látja, hogy fáj. Hadd mondogassa, kit érdekel. Egyik füleden be másikon ki.

2012. szept. 14. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!