Aki öngyilkos az bátor vagy gyáva?
---
tudod mindenkit érnek rossz dolgok szóval h...
,,tipikusan az a fajta ember lehetsz, aki inkább társaságba jár, minthogy művelődjön, vagy elgondolkozzon magán.,,
nem találtad el. am és állandóan érdekességeket gyüjtők és gondolkodok szóval.... művelődők.
nem vagyok ateista.
önimádó=Egóista .... mindenki egóista valamenyire szóval ...
én azt szoktam ondani hogy: okos vagyok de nem a legokosabb. mindenki tud újjat mutatni mindenkinek.
szóval ....
,,újdonságot fogok mondani: egy darab por vagy az univerzumban,,,
azt hiszed nem tudom? :D tudom már pár éve.
,,és rengeteg olyan helyzet adódhat, hogy nem tudsz rajta változtatni.,,
ismered az optimista szunyogos történetett?
szunyog belesik 1 vízzel telt kávéba vagy valamive többi légy elsüllyed benne de az egyik addig küzd fent a tetején ammedig nem gyülik valami össze ami kitud mászni belőle.szóval .....
,,
összevernének csak azért, ahogyan kinézel. és milyen lelki támaszt keresnél, miközben mindenki elfordul tőled, vagy ketrecben mutogatnak mint egy szörnyet. vagy milyen lehet abban a tudatban élni hogy valószínűleg sosem lesz barátod, nem hogy egy rendes párkapcsolatod. ,,
valahogy tudatósitanám bennük hogy milyen buták...
,,ha az lennél, tudnád hogy az embernek vannak érzelmei is,,
tudom hoy van és amugy sajnálom azokat akiket amiatt bántanak mert nyomorékok,hülye, meg stb.. ahelyet hogy a direkt rossz akaró embereket kéne elnyomni.
,,mondatból. rövid. hogy már csak azért is lásd, mekkora paraszt vagy,,
nem vagyok paraszt.
am engem nehezen lehet megismerni :D
(összetett személyiség)
08:29!
Bocsáss meg hogy megijesztettelek a kérdésemmel.
Nem akarok öngyilkos lenni, csak egyszerűen érdekel hogy mit gondolnak erről a témáról az emberek.
"mindenkinek segít, kivéve azoknak, akik mégis felakasztották magukat. "
Biztos vagyok abban, hogy akik ilyet tettek, nem kérték a segítségét.Nem mennék most bele a szabad akarat fogalmába, de Isten, szerető Isten, aki nem erőlteti rá magát senkire, viszont senkit sem hagy cserben aki hozzá fordul.
08:05 vagyok
18:42
a műveltségedben kételkednék, de legyen
úgy látszik még mindig nem érted.
de kívánom hogy ilyen festői hősiességgel küzdj bármilyen problémával is állsz szemben.
"valahogy tudatósitanám bennük hogy milyen buták... "
ez aztán hősies küzdelem. mert a buta embert érdekli is a te véleményed. mintha a bűnözőket szép szóval rá lehetne venni, hogy ugyan már lakatos bácsi, tessék már békén hagyni a boltomat, olyan butaság a másiktól védelmi pénzt szedni. :D
legalább egyszer kipróbáltad az életben, amiről beszélsz? és nem ilyen "anyu csúnyát mondott rám" dologról, hanem komolyabb helyzetről beszélek.
ha tudod hogy vannak érzelmek, akkor miért hülyézel le egy olyan embert, akin inkább segítened kellene, mert ő a gyenge?
beszélgess el olyan emberekkel, akik kigyógyultak a depresszióból, vagy kezelés alatt állnak. vagy olyanokkal, akiknek tényleg nehéz éltük volt.
"am engem nehezen lehet megismerni :D
(összetett személyiség)"
köszönöm, nem tervezem, ennyi is elég volt
Köszönöm, hogy megnyugtattál.
Nagyon jó témakör ennek a kérdésnek boncolgatása, de sajnálattal látom, hogy minden durva belemagyarázást és hittérítést látnak egyesek megoldásként.
Elsősorban az embereknek szerintem saját magukban kell hinni, ha kóros pszichés állapotban vannak, akkor pedig segítséget kérni, illetve állítom, a környezete nagyobb odafigyelése a beteg emberre a legfontosabb. A piszchológus nagyon jó segítő, de a csodát, megváltást, nem tőle kell várni, egyszerűen Ő megtaníthatja az embereket a jó úton haladásra. Nem lehet 100%-ig tőlük várni a megoldást. Senki nem élheti más életét.
Saját tapasztalataim is vannak ez ügyben, nem is kevés, de sok időnek kellett eltelni, és egy jó terepautával találkoznom, hogy rájöjjek ezekre a dolgokra. Szívesen beszélgetnék erről bővebben is, de ennek nem itt van a helye. :)
Senkinek sincs joga ítélkezni az öngyilkosokról.
Elkeserítő, hogy ennyien gyávának és hülyének tartjátok Őket. Anélkül, hogy tudnátok mi is áll egy-egy öngyilkosság mögött. (tisztelet a kivételnek!)
Mert lehet, hogy valaki rákos és úgy dönt nem szenved tovább! Őt is elítélitek? Vagy gyávának tartjátok?
A depresszió betegség! De hát könnyebben megértjük azt, akinek nincs keze vagy lába. Az "szép" látványos! A depressziós embert pedig kiröhögjük, és másodrangúnak tartjuk?
Nem akarok öngyilkos lenni, de bármikor eljöhet a pillanat, amikor ezt a megoldást kell választanom.
,,ez aztán hősies küzdelem. mert a buta embert érdekli is a te véleményed. mintha a bűnözőket szép szóval rá lehetne venni, hogy ugyan már lakatos bácsi, tessék már békén hagyni a boltomat, olyan butaság a másiktól védelmi pénzt szedni. :D
,,
am egyszerűen elhagynám a helyet. ennyi. meg valahogy börtönbe nek már jutatnám akiknek már ott a helye.
,,ha tudod hogy vannak érzelmek, akkor miért hülyézel le egy olyan embert, akin inkább segítened kellene, mert ő a gyenge? ,,
mert jelenleg csak annak tudod segiteni akiket személyesen ismerek és jobban vagyok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!