Öngyilkos akarok lenni, ma este. Jogos szerintetek?
Ugyan már.Fiatal vagy,ilyenkor mindent túlreagál az ember.Te is,néha én is.Egyáltalán nem történt veled semmi rendbehozhatatlan szörnyűség,bolhából elefántot csinálsz.Képzeld,az én szüleim el akarnak válni,és folytonos a veszekedés itthon...Ismétlem veszekedés,nem egyszerű vitázás.Az unokatestvéremet nemsokára temethetem el.A legjobb barátnőm,aki szó szerint a szívem másik fele,halálos beteg-én hiszem,hogy túléli. A másik legjobb barátnőmet elveszítettem(nem halt meg,összevesztünk).A legidősebb bátyám függő...A barátomat örülhetek,ha 1 héten 1x látom.Anyagiakban nagyon kezdünk tönkremenni.Én pedig próbálok megszabadulni a késektől... Még sem érzem,hogy meg kellene halljak. Én úgy gondolom,az életem ajándék és, hogy szinte mindent rendbe lehet hozni,bár néha vért kell izzadni érte. Nekem még így is jó dolgom van,mások rákosok,nincsen kezük-lábuk,fedél a fejük fölött,halálos betegek stb...Én pedig itt vagyok,épen és egészségesen,és hiszem,hogy rendbe tudom hozni az életem.
Nem éri meg véget vetni az életednek ilyen kis pitiáner dolgok miatt,annyi gyönyörű dolog van az életben.Csak észre kell venni őket,és megragadni.
Vizsgára készülj, legközelebb átmész. (én háromszor buktam)
Órákon legyél normális, ki lehet bírni, könnyebben szabadulsz.
Mondd meg anyádnak, hogy elfelejtettél előbb szólni, mea culpázz kicsit.
Barátnőddel tisztázd a helyzetet, hogy veled akar-e lenni vagy sem. Ha nem akkor agyő!
Voala, élet megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!