Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe.
2010. aug. 29. 12:46
 81/100 anonim ***** válasza:

nincs kedvenc WWE meccsem, sok jó van, nem lehet választani

nem is nagyon emlékszem a meccsekre, persze jók meg minden, de valami más miatt szeretem, ezt nem is lehet elmagyarázni

Ortonról amióta megtudtam, hogy Miz- re egy rossz szót szólt, mert nem úgy sikerült az RKO ahogyan akarta, nem volt elég váratlan, de mással is volt már gondja, amúgy kedvencem is volt már ő, de mégis csak Jeffnél maradtam, Randy olyan semmi különös számomra, kicsit fura, kiszámíthatatlan

2010. aug. 31. 18:55
 82/100 anonim ***** válasza:

ja és bocs most lelépek

szia!

2010. aug. 31. 18:56
 83/100 A kérdező kommentje:
Akor te is tudsz arról, hogy panaszkodott Miz-re. Én utálom Orton-t, pont ezért, mert túl beképzelt, mert az apja pankrátor volt. A ringben egy kalap fos, a dumája is gyenge, szóval csak a pankrátor felmenői miatt van ott. És a legjobban azóta utálom, amióta kirugatta Kennedy-t és Cena-t is azóta nem birom, mert ő is benne volt a Kennedy kirugatásban.
2010. aug. 31. 18:58
 84/100 A kérdező kommentje:
Helló.
2010. aug. 31. 18:59
 85/100 anonim ***** válasza:
Sunázz meg minden tanárnőt, és szarj rá a kocsijukra
2010. aug. 31. 19:17
 86/100 anonim ***** válasza:

halálfejes cuccok,beszélj nqagyon trágárul naponta verekedj (az is menő ha váres vagy 1-2 helyen,ebből lássák majd mások,hogy mijen kemény vagy),szivasd meg a tanárokat,pl.dobáld krétával őket,ha akarod verd meg őket is,ne vigyelj oda órán,beszélj csúnyán ha kérdeznek,szólj be :D:D

jah és a csajok buknak arra ha egy fiúnak ilyen kalózos szemfedője van,tudod,olyan félszemüeknek :D ha lehet szerezz be egy olyat is,meg egy olyan kapmot is a kezedre!hidd el én márcsak tudom,mert lány vagyok.

sok sikert!:D

2010. aug. 31. 20:18
 87/100 A kérdező kommentje:

Ha még olvasod a témát :D. Akkor feltétlenül nézd meg a Hardy - Angle meccset, a No Surrender-en. Az év meccse, jobb mint a Taker vs HBK. Két a saját stilusában legjobb pankrátor csapott össze. Nagyon tetszene neked ez a meccs. És ha van időd nézd meg az egész showt, mert jó volt. Főleg mert Anderson ismét segfej :D.

Ja és mint Hardy fan ezt kötelező megnézd:

http://www.youtube.com/watch?v=Zyb8K--ut4c

Ez volt Anderson utolsó Heel dumája.

2010. szept. 7. 18:27
 88/100 A kérdező kommentje:

Ez pedig közvetlenül utána amikor már face:

http://www.youtube.com/watch?v=ZcBmciMlJGk&feature=related

2010. szept. 7. 18:35
 89/100 anonim válasza:
A WWE A LEGJOBB!!
2010. szept. 7. 19:01
 90/100 anonim ***** válasza:

próbáltam megnézni az egész műsort, de nem sikerült, annyira nem látszik, hogy lelkesednének

amúgy láttam a Jeff vs. Kurt Angle meccset és fogalmam sincs, hogy miért nem nyert senki, nekem végül is annyira mindegy lett volna, csak lett volna hamar vége, mert eléggé ölték egymást

2010. szept. 9. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!