Hogyan legyek igazi rosszfiú?
nincs kedvenc WWE meccsem, sok jó van, nem lehet választani
nem is nagyon emlékszem a meccsekre, persze jók meg minden, de valami más miatt szeretem, ezt nem is lehet elmagyarázni
Ortonról amióta megtudtam, hogy Miz- re egy rossz szót szólt, mert nem úgy sikerült az RKO ahogyan akarta, nem volt elég váratlan, de mással is volt már gondja, amúgy kedvencem is volt már ő, de mégis csak Jeffnél maradtam, Randy olyan semmi különös számomra, kicsit fura, kiszámíthatatlan
halálfejes cuccok,beszélj nqagyon trágárul naponta verekedj (az is menő ha váres vagy 1-2 helyen,ebből lássák majd mások,hogy mijen kemény vagy),szivasd meg a tanárokat,pl.dobáld krétával őket,ha akarod verd meg őket is,ne vigyelj oda órán,beszélj csúnyán ha kérdeznek,szólj be :D:D
jah és a csajok buknak arra ha egy fiúnak ilyen kalózos szemfedője van,tudod,olyan félszemüeknek :D ha lehet szerezz be egy olyat is,meg egy olyan kapmot is a kezedre!hidd el én márcsak tudom,mert lány vagyok.
sok sikert!:D
Ha még olvasod a témát :D. Akkor feltétlenül nézd meg a Hardy - Angle meccset, a No Surrender-en. Az év meccse, jobb mint a Taker vs HBK. Két a saját stilusában legjobb pankrátor csapott össze. Nagyon tetszene neked ez a meccs. És ha van időd nézd meg az egész showt, mert jó volt. Főleg mert Anderson ismét segfej :D.
Ja és mint Hardy fan ezt kötelező megnézd:
http://www.youtube.com/watch?v=Zyb8K--ut4c
Ez volt Anderson utolsó Heel dumája.
Ez pedig közvetlenül utána amikor már face:
próbáltam megnézni az egész műsort, de nem sikerült, annyira nem látszik, hogy lelkesednének
amúgy láttam a Jeff vs. Kurt Angle meccset és fogalmam sincs, hogy miért nem nyert senki, nekem végül is annyira mindegy lett volna, csak lett volna hamar vége, mert eléggé ölték egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!