Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe.
2010. aug. 29. 12:46
 51/100 A kérdező kommentje:

És a TNA sem hardcore szervezet, azokat én sem nagyon szeretem. De az már sok nekem, hogy ha vérzik valaki egyből jönnek törölni a vért és nem lehet mondani egy Fuck You-t vagy egy Suck It-et sem.

Christian-t szereted?

2010. aug. 31. 17:35
 52/100 anonim ***** válasza:

ECW hát rémlik valami, az volt a WWE előtt?

Tomyt sem ismerem, Christiant viszont igen, csak sajnos nem látom túl sokszor

2010. aug. 31. 17:37
 53/100 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 31. 17:40
 54/100 A kérdező kommentje:

Christian is az egyik kedvencem . Ha kiváncsi vagy régi meccsekre ajánlok a Hardyz vs Dudleyz(Team 3D a TNA-ben) vs Edge/Christian meccseket 2000 környékén voltak ilyenek TLC, Ladder. Különben Christian az egyetlen TNA világbajnok aki a WWE-ben övet tudott nyerni utána.

Nem, az ECW az egy ilyen véres Hardcor szervezet volt, aminek hatalmas hangulata volt. A fél közönség részeg és nagyon szerették az ECW pankrátorait. Az ECW-t felvásárolta a WWE 2005-ben és kapott egy emlékshow-t. One Night Stand. Volt benne Cena vs RVD és Cenat dobálták, kifújulták, egyemberként, ez is mutatta, hogy mennyire utálják a WWE-t. Naés az ECW pankrátorok a WWE-hez kerültek. És ott elkezdték őket lealázni, jobbert cináltak belőlük, majd kirugták. Idén szünt meg az ECW műsora a WWE-nek, de ez is egy gyerekes Jobber show volt. És Tomy volt az egyetlen aki kitartott az utolsó percig és akkor vonult vissza amikor megszünt az WWECW műsor. És a Slammyversary-n (a TNA Wrestlemaniaja). Besétált a közönség közé és mindig hozott magával egy új régi ECW pankrátort akit kirugtak a WWE-ből. És megkaptak a TNA-től egy emlékshowt, amit Tomy talált ki teljesen. Nem ilyen WWE féle lealázóshow, hanem egy igazi búcsú az ECW-nek. És most kapott szerződés Tomy és valószinüleg ő lesz a fő kreativ. De most még pankrál és ő vezeti az ECW csapatot.

A TNA sokkal jobb, de én annak is örülök, hogy egy lány néz pankrációt :D

2010. aug. 31. 17:48
 55/100 anonim ***** válasza:

tényleg, basszus, rég jártam már a wwe.com- on és nem vagyok tisztában ezekkel a műsorokkal

:)

2010. aug. 31. 17:51
 56/100 A kérdező kommentje:

Hát most az ECW helyett NXT van az még egész jó. Ott van Low Ki(Kaval) nagyon jó pankrátor, TNA alapitótag és az egyik dumájában utalt a TNA-ra.

Neked miért Hardy a kedvenced?

2010. aug. 31. 17:53
 57/100 anonim ***** válasza:
mert hihetetlenül őrült, olyan ugrásaim vannak/voltak, az a szerelés hát nem mindennapi, olyan más, mint a többi, az emberek általában azt mondanák rá, hogy jajj hogy néz ez már ki, festi a körmét és a haját, furi fickó, olyan különc, az biztos, hogy zűrös, de imádni való
2010. aug. 31. 17:58
 58/100 A kérdező kommentje:

Én a drogok miatt nem nagyon szerettem. Most is tart a tárgyalása.

Nekem minig Kennedy(Anderson) volt a kedvencem. Ő volt az első akit láttam a WWE-ben és megfogott a dumája. A WWE-ben is világbajnokság várt rá, de sérülések akadályozák. Aztán köcsög Orton kirugatta, mert azt mondta, hogy veszélyes a ringben. De visszatért a TNA-be, ahol megadják neki a lehetőséget.

Nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=iR1O_4F7EOI

Itt a dumája mikor debütál a TNA ben.

2010. aug. 31. 18:03
 59/100 A kérdező kommentje:
Különben most a kövi PPV-n lesz Hardy vs Anderson meccs. Már nagyon várom.
2010. aug. 31. 18:05
 60/100 anonim ***** válasza:

ja, majd most lesz 9.- én, szurkolok neki

ha valaki drogozik szerintem nem kéne elítélni, az egy dolog, viszont az ő munkájára kihat és ezért nem kellett volna

2010. aug. 31. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!