Hogyan legyek igazi rosszfiú?
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe.2010. aug. 29. 12:46
1/100 anonim válasza:
Milrt akarsz "rosszfiú"lenni és mit értesz ezen mert ez elég tág fogalom
3/100 anonim válasza:
Bocsi, de miért akarsz rosszfiú lenni? Vagy csak simán rossz akarsz lenni? Mert akkor elég azt csinálni amit az ember a legszívesebben csinál tanulás helyett az órán....
4/100 Mr. Idegen válasza:
tetko, pircing, kés, baseball ütő, meg ilyenek . legfontosabb már első napon verj meg 2 gyereket, szólj be a tanárnak ilyenek
5/100 anonim válasza:
Gimiben azzal akarod kezdeni hogy megutáltatod magad? Érdekes hozzáállás. Mellesleg ha kérdezned kell hogy legyél rosszfiú akkor sose leszel az.
6/100 anonim válasza:
de szerintem tecsak "menö" akarsz lenni hogy a csajok szeressenek vagy mit tudomén
7/100 anonim válasza:
szerintem arragondol amit az utolsó mondott..nem arra hogy baseball ütővel akar járkáni-.-
szerintem akkorvagy "menő" ha divatos cuccokban jársz, jó a humorod és beszólsz a tamárokban
8/100 A kérdező kommentje:
Eddig is beszóltam mindenkinek, jó bunyós volt,a szóval igazi segfej stilust képviseltem. Nem akarok késsel és baseball ütővel járkálni. Igen menő akarok lenni.
2010. aug. 29. 15:41
9/100 anonim válasza:
inkább legyél zsidó,legalább lesz egy csomó pénzed;)
10/100 anonim válasza:
:) utálom az ilyen pasikat, viszont valakinek a vérében van
http://www.youtube.com/watch?v=LfPDKd3U4XU
mit látsz rajta? teljes beképzeltség, direkt provokál másokat, látszik rajta, hogy rosszban sántikál, minden rá van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!