Hogyan legyek igazi rosszfiú?
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe.2010. aug. 29. 12:46
71/100 A kérdező kommentje:
Nem, de MSN-en keresztül kényelmesebb :D.
2010. aug. 31. 18:30
73/100 A kérdező kommentje:
Akkor a NS után is ugyanitt beszélünk :D?
A WWE-ben melyik PPV is következik? :D
2010. aug. 31. 18:32
76/100 A kérdező kommentje:
A WWE-ben még a gimmick PPV-ket utálom. A WM és a Summerslam-en kivül, már nincs egy normális PPV adásuk sem. Ezek nagyon fölöslegesek, mint a TLC, a Hell in a Cell, a Money in the Bank vagy az Elimination Chamber. A TNA-be nincsenek ilyenek, csak a LockDown, ami az idő során klaszikussá vált és ezt másolja a WWE a HIAC és az Elmimnation Chamber PPV-vel.
2010. aug. 31. 18:37
77/100 A kérdező kommentje:
No Surrender. A következő TNA PPV, amin lesz a Hardy vs Anderson :D.
2010. aug. 31. 18:37
79/100 anonim válasza:
és te mióta nézel pankrációt?
80/100 A kérdező kommentje:
2007 óta nézem. Egy Kennedy vs Booker T meccs volt az első amit láttam. De azóta megnéztem minden fontosabb régi meccset. Idén kezdtem el TNA-t nézni, mert akkor érkezett Anderson. És kb Áprilisban ráuntam a PGWWE-re és azóta már nem nagyon nézek WWE-t. De amióta Kane a bajnok van amikor nézek SD-t.
Neked melyik a kedvenc WWE meccsed? Ortont szereted?
2010. aug. 31. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!