Hogyan legyek igazi rosszfiú?
Szerintem ez volt az év meccse. De ha Angle vesztett volna akkor vissza kellett volna vonuljon. De legalább Hardy jó formát hozott. Nem is baj, hogy nem láttad az egészet, mert voltak benne gyenge pillanatok. A Tomy vs AJ-t láttad?, annak a vége nagyon brutális lett. És a Bound for Gloryn (a TNA Wrestlemania-ja) 3 Way meccs lesz az övért Angle vs Hardy vs Anderson. Remélem Anderson heel lesz :D.
Samoa Joe-ról hallaottál már? és a ROH-ról?
A ROH egy indy szervezet ahol nincs történet viszont itt vannak a legjobb pankrátorok (Samoa Joe, CM Punk, Desmond Wolfe, Daniel Brian(asszem igy hivják most:D), Paul London, Fallen Angel) innen jöttek fel. Én sem szoktam nézni, mert a történet a fontos. D evan amikor megnézek egy jó régi meccset pl. CM Punk vs Samoa Joe, vagy Daniel Brian vs Wolfe.
Ha nem láttad a Tomy vs AJ-t akkor nézd, meg mert a vége nagyon kemény.
A WWE-ben milyen meccsek vannak mostanában? Az utolsó amit láttam az a Raw vs Nexus tag team meccs volt.
Benoit-ról sem hallotál :D?
nem:(
milyen meccse, hát mindenfélék
John Cena vs. Randy Orton vs. Sheamus vs. Edge vs. Wade Barrett vs. ???
- WWE Bajnoki cím -
Kane vs. The Undertaker
- Nehézsúlyú Világbajnoki cím -
Melina vs. Layla (vagy Michelle McCool)
(Címegyesítő 'Lumberjill' meccs)
- Diva és Női bajnoki cím -
Daniel Bryan vs. The Miz
- Egyesült Államok bajnoki cím -
ezek a Night of Champions meccsei, a többi még nem ismert
Én úgy gondoltam, hogy milyen jó meccsek voltak az utóbbi időben :D?
A Miz vs Danielson érdekel a többi nem. Remélem elnyeri az övet Danielson, de nekem úgy tünik, hogy a WWE neki sem szán túl komoly szerepet, pedig megérdemelné.
Benoit egy francia-kanadai pankrátor volt. Világbajnok is volt a WWE-ben. Nagyon jó volt a ringben, kb. mint Angle, vagy Malenko. De a gyógyszerektől és a fejet ért ütésektől megőrült és megölte az egész családját és magát is. A WWE pedig kitörölte a történelméből teljesen.
A TNA-ben BFG-n 4Tune vs ECW - Lethal Lockdown, na ez is hatalmas lesz.
Neked kik a kedvenceid a WWE-ben?
Sheamus, Undertaker, Edge
nekem mindegyik jó meccs, kiemelkedően jó talán Undertaker meccsei, azok tetszenek
Sheamus-t nem annyira szeretem. UT valóban az egyik legjobb pankrátor a világon. De nekem mindig HBK lesz a legnagyobb utána pedig Austin jön. Tényleg róla hallottál már :D???
Valóban rengeteg pankrátor használ drogokat és a legtöbb ebbe is hal bele. Mondjuk nagyon fájdalmas a panrátorok muunkája. Különben Benoit halála után tiltottak be rengeteg mozdulatot és a székütést a fejre.
A WCW vs WWE háborúról tudsz? Ez volt a wrestling történetének legszebb időszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!