Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe.
2010. aug. 29. 12:46
 11/100 A kérdező kommentje:

Bakker ez MIZ! Te is nézed a WWE-t?

Én inkább rá akarok hasonlitani:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=iR1O_4F7EOI

Anderson!

2010. aug. 29. 17:40
 12/100 anonim ***** válasza:

pf:DD:D

viselj nyilvánosan bugyit attól menő leszel

2010. aug. 29. 18:14
 13/100 anonim ***** válasza:
mármint CSAK bugyit:D
2010. aug. 29. 18:15
 14/100 anonim ***** válasza:

Azért a "rosszfiú" fogalomnak elég tág értelme van, lehet olyan is amit sokat olvastam itt,hogy bunyós kötekedő meg bunkó. Meg attól is függ, hogy miben akarsz "rosszfiú" lenni.

Én személy szerint eléggé benne vagyok ebben az úgynevezett "rosszfiú" életben, de abban az értelemben, miszerint a nők fejét elcsavarni :) nah az nagyon és élvezem, még ha nem volt hosszú távú kapcsolatom is engem annak lehet nevezni "rosszfiú"-nak. Vagyis szerintem.

Én példa ilyen vagyok:

Csendes magamnak való, titokzatos amit sok lány szeret, mégis jó tanuló, szerintem született tehetségem van mindenkinél bevágódni, mindig van egy kis dugi pénz nálam, ha éppen a helyzethez adódóan rózsát kell venni(erre marha sokat kidobtam már) igazi gonosz félcitrom mosolyom van és ilyenkor a szemben sose szabad megmutatni a vidámságot hanem olyan kis aljas szívet dobogtató tekintet kell hozzá. Meg még sok mindent tudnék mondani, hogy lehet ilyenné válni, de szerintem az ilyenre születni kell, és akkor te is megtapasztalod milyen csodás érzés elcsavarni egy lány fejét és húzni az időt és nézni ahogy szeretne tőled valamit de te nem adod meg, csak a kiváltságosoknak. Imádom ezt az érzést, mikor borzong a lány és nem kap semmit. Nah ez "rosszfiú" szerintem.

2010. aug. 30. 04:09
 15/100 anonim ***** válasza:

Én az előző vagyok és rájöttem, hogy jellemezhetném a leggyorsabban magam és hogy milyen legyél.

Angyal bőrbe bújt Ördög.

2010. aug. 30. 04:19
 16/100 anonim ***** válasza:

igen, mindig nézem

amúgy őt nem is merem, Miz elég utálatos, de mivel ő ilyen, ezért én nem utálom annyira, neki nem kell megjátszania magát

akkor hol itt a gond? csak csináld azt amit Anderson, nem lehet olyan nehéz gondolom

2010. aug. 30. 13:56
 17/100 A kérdező kommentje:
És lány vagy? Ez nagyon tetszik. Ki a kedvenced? Andersont kirugták a WWE-től és most a TNA-ben van. A WWE-ben Mr. Kennedy-nek hivták.
2010. aug. 30. 20:21
 18/100 A kérdező kommentje:
Utolsó nem irsz pm-et? :D
2010. aug. 31. 15:23
 19/100 anonim ***** válasza:
Legyél inkább elérhetetlen, ahogy leírták. Hosszú távon nagyon megszívod vele, de neked bejönne szerintem csak a gimis éveidre :)
2010. aug. 31. 15:29
 20/100 anonim ***** válasza:

Ezzel csak szánalmas egy paraszt leszel és egy senkiházi;)

Ha MENŐ akarsz lenni,akkor az nem ott kezdődik,h mindenkinek beszólsz és agyon versz vkit..pff szánalmas...Azt kell elérned,h TISZTELJENEK.És ne ott kezd első nap,h beszólogatsz és nagy a pofád;)

2010. aug. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!