Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Hogyan legyek igazi rosszfiú?

Figyelt kérdés
Most megyek gimibe.
2010. aug. 29. 12:46
 31/100 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb a heel Edge. És még kifelejtettem CM Punk-ot ő is nagy kedvenc.
2010. aug. 31. 16:13
 32/100 A kérdező kommentje:
Én ismerek sok olyat akik csak felültetsen ismerek a pankrációt. De látom, hogy te tényleg szereted :).
2010. aug. 31. 16:15
 33/100 anonim ***** válasza:

imádom, de nem annyira ismerem azért, szakmai dolgokat legalábbis

CM Punk- on ma gondolkodtam, ahogy most kinéz és a viselkedése, jobban kedveltem amikor Jeff- el szemétkedett

na és az a gardedám, legalább Serenát kirúgták, semmi hasznát nem vették

2010. aug. 31. 16:17
 34/100 A kérdező kommentje:
Akkor volt a legjobb én is akkor szerttem meg. Ám Jeff nagyon el van hizva és a teljesitménye is csak árnyéka a régi önmagának. Miz-t én is utálom. Anderson(Kennedy) pedig face, csak nagyon jó dumái vannak. Most voltak csapatba Jeff-el - The Enigmatic Assholes :D.
2010. aug. 31. 16:22
 35/100 anonim ***** válasza:

igen olvastam, hogy nincs valami jó formában, sajnálom, jobb is, hogy nem nézem

amúgy Kane bal szeme annyira fura

2010. aug. 31. 16:23
 36/100 A kérdező kommentje:

Azt én sem tudom, hogy miért olyan.

Mióta nézel pankrációt? gondolom nem túl régóta, mert nem ismerted Kennedy-t. :D

2010. aug. 31. 16:26
 37/100 anonim ***** válasza:
ezen is ma gondolkodtam, azt hiszem kb egy éve mostanában, de időpontokban rossz vagyok, ezt nem tudom megmondani
2010. aug. 31. 16:27
 38/100 A kérdező kommentje:
Akkor a DX-et ismered? Nekem ők is nagy kedvenceim. Főleg HBK.
2010. aug. 31. 16:29
 39/100 anonim ***** válasza:

DX hát igen:)))) jók voltak, kár, hogy HBK visszavonult, de legalább az utolsó az meccsén Undertaker ellen volt, na az nagyon jó volt

Alberto Del Rio- hoz mit szólsz? eléggé nagy sztárt akarnak belőle csinálni, haragszik is amiért elvették a maszkját, de inkább örülhetne, hogy felkarolták

2010. aug. 31. 16:32
 40/100 A kérdező kommentje:

A Dx nagyon gyerekes lett az utóbbi reunion után(pedig nem úgy indult, amikor SCM-t adott a kiscsajnak, neg szivatták a Legacy-t.) De amilyen állatságokat csináltak régen azt muszály látni. HBK visszavonultatása nagyon szép volt. Láttad a Taker vs HBK meccset a WM 25-ön, sokkal jobb volt mint a 26.-on, a legjobb meccs volt amit valaha láttam.

Alberto Del Rio nem szimpatikus és a ringben is középszerü, szóval nem szeretem. De McIntyre-t utálom a legjobban.

2010. aug. 31. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!