Hogyan legyek igazi rosszfiú?
imádom, de nem annyira ismerem azért, szakmai dolgokat legalábbis
CM Punk- on ma gondolkodtam, ahogy most kinéz és a viselkedése, jobban kedveltem amikor Jeff- el szemétkedett
na és az a gardedám, legalább Serenát kirúgták, semmi hasznát nem vették
igen olvastam, hogy nincs valami jó formában, sajnálom, jobb is, hogy nem nézem
amúgy Kane bal szeme annyira fura
Azt én sem tudom, hogy miért olyan.
Mióta nézel pankrációt? gondolom nem túl régóta, mert nem ismerted Kennedy-t. :D
DX hát igen:)))) jók voltak, kár, hogy HBK visszavonult, de legalább az utolsó az meccsén Undertaker ellen volt, na az nagyon jó volt
Alberto Del Rio- hoz mit szólsz? eléggé nagy sztárt akarnak belőle csinálni, haragszik is amiért elvették a maszkját, de inkább örülhetne, hogy felkarolták
A Dx nagyon gyerekes lett az utóbbi reunion után(pedig nem úgy indult, amikor SCM-t adott a kiscsajnak, neg szivatták a Legacy-t.) De amilyen állatságokat csináltak régen azt muszály látni. HBK visszavonultatása nagyon szép volt. Láttad a Taker vs HBK meccset a WM 25-ön, sokkal jobb volt mint a 26.-on, a legjobb meccs volt amit valaha láttam.
Alberto Del Rio nem szimpatikus és a ringben is középszerü, szóval nem szeretem. De McIntyre-t utálom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!