Hogyan legyek igazi rosszfiú?
a WM 25- höz nem volt szerencsém, akkor még csak a Raw- t és a SmackDown- t néztem, nem tudtam még az egészről semmit
ó a Legacy, igen, az a bevonulózene, hát hatalmas volt, viszont most Ted D. bevonulózenéjeként nem tetszik
A Legacy szerintem nagyon tehetségtelen volt. Nem nagyon nézek WWE-t mostanában, csak néha SD-t szoktam, mert Kane a világbajnok. Szerintem a TNA sokkal jobb. Mert a WWE-ben minidig csak ugyan azok a pankrátorok kapnak szerepet John Cena, HHH, Orton, Edge, Jericho, Sheamus, Mysterio. A tehetségesebb a pnkrátorok pedig nem kapnak smmi fontos szerepet, gondolok Morissonra, aki már sok éve a WWE-nél van. A TNA-ben pedig érdekesebbek a storyk, a fiatalok több szerepet kapnak.
Hulk Hogan-t és Ric Flair-t ismered?
Hulk Hogen régebben szerepelt egy sorozatban, csak onnan, amúgy néhány TNA részt azért láttam amikor Jeff átkerült, nekem az olyan, mint a WWE 20 évvel ezelőtt, biztosan tehetséges ő is, nem láttam még egy meccsét sem
Ric- et meg végképp nem ismerem, bár néha olvasok róla híreket, de nem nagyon
A TNA valóban kicsit old school, de szándékosan olyan, mert sok pankrációrajongó mint én is unják már a PGTV-t és minőségi Wrestlinget akarnak nézni Hornswoggle helyett.
Hogan a valaha élt legkarizmatikusabb pankrátor, a ringeben mindig egy fos volt, de ez nem számit. Év elején érkezett a TNA-hez és azt igérte, hogy legyőzik a Raw-t nézetségben(Ez nem sikerült :D)
Flair a világ legeredményesebb pankrátora 16X viágbajnok. A WM24-en vonult vissza HBK ellen. Közel 70 éves, ő is év elején jött a TNA-hez, nem pankrál csak dumál, de azt valami fenomenálisan csinálja. Van egy csapata a ForTune, amiben a TNA legtehetségesebb pankrátorai vannak.
A TNA 2002-ben jött fel a semmiből. Ha van időd nézz meg egy mosani TNA adást. Nagyon érdekes a fő story (ECW vs ForTune vs Hogan vs Sting). A meccsek is kiválóak. A csapat és a női divizió is erős. Szóval szerintem mindenben veri a WWE-t.
Hol nézed az adásokat, mert érdekel?
Ric az a tolószékes ürge?
amúgy igen, PGTv, elég gázos, de mit lehet tenni, engem inkább a show része érdekel, mint a vér és az egyéb durva dolgok
van fogalmad mennyire rossz lenne a kedvenced üvegszilánkokba látni?
Nem lehetsz valami nagy arc... Nem akarok nagyképűsködni, de nekem nem igazán kellett küzdenem ahhoz, hogy "menő" legyek. Hoztam a saját stílusomat. Laza voltam, de nem bunkó, habár a gyökereket nagyon lekezeltem. Elküldtem őket mindíg a p*icsába. Verekedni énis verekedtem, de csak azért mert a cigányok szivattak egy csajt.
Aki megjátsza kemény legényt, az eleve egy balf@sz. Nem kell megjátszani magad.
off:
a WWE is kamu.
attól, hogy még kamu jó és én szeretem
amúgy pedig teljesen igazad van
Ja Flair a tolószékes. A vér kell, hogy hiteles legyen a meccs. Rossz dolog a kedvencemet üvegszilánkokban látni(Anderson volt üvegszilánkokba), de ez kellett ahoz, hogy Abyss félelmetes utálható Heel legyen. Nagyon jól csinálták, mert az volt a törénet, hogy Hogan ad neki erőt. De egyszer csak fordul és megtámadja hitelesen a szervezet két közönségkedvencét Hardy-t és Anderson-t Később Hogan-t, mejd korházba küldi a világbajnokot. És még mindig titok, hogy ki adja neki az erőt.
Enegm is a show része jobban érdekel. De ebben is jobb a TNA. Látni, hogy Flair vérben forgó szemekkel ordit. Hogan az ex WWE face pankrátorok vezetője. Abyss fordulása. Anderson dumái. Az ECW utolsó állása és feudjuk a ForTune ellen. Szerintem ez sokkal élvezhetőbb mint az, hogy Hornswoggle vizipisztolyyal lelövi Miz-t.
Az ECW-ről hallottál már? És Tomy Dreamer-t ismered? (Idén hagyata el a WWE-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!