Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nem félek a haláltól miért...

Ha nem félek a haláltól miért nem tudok végezni magammal?

Figyelt kérdés
Nem bírom a létezést de még mindig itt vagyok, egészséges sem vagyok, szép sem vagyok és soha nem jön össze semmi. Utálom látni hogy mások jobban élnek pedig semmit nem tettek annak érdekében hogy jobbak legyenek. Az élet igazságtalan, mindig annak jár a boldogság aki nem érdemelné meg és az emberek látnak többet a beszűkült világnézetükkel csak hogy kiéljék az ösztöneiket az meg hogy mi van körülöttük az nem számít. Miért nem lehetne mindenki boldog? Nekem az is jó lenne ha mindenki szenvedne, az legalább igazságos lenne. 20/f Utálok mindent amit magam körül látok.
2020. szept. 15. 15:01
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Ja hát oké, ha téged ennyire nem érdekel már a téma...
2020. okt. 7. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!