Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem felek a halaltol? Ez baj?

ReniVagyok:3 kérdése:

Nem felek a halaltol? Ez baj?

Figyelt kérdés

Amiota szuleimmel veszekszem folytob azt kepzelem: majd ha elut egy busz vagy ilyesmi meglatjuk hogy fogok hianyozni.

Ha barhova megyek mindig elkepzelem hogy hogy halnek meg. Pl ha autot vezetek beletorodom abba hogy barmikor nekem johet egy auto. Es elkepzelem hogy tortenne. Hianyoznek e anyaeknak. Mi lenne veluk. Nem tudom mit csinaljak. Egyenlore nem tudnam elkepzelni hogy ongyilkos legyek. Nem is akarok. De ha veszekszunk barmire kepes vagyok.

2016. máj. 28. 22:09
 1/7 anonim válasza:
53%
Hát ha egyszer lennél halálközeli élményben akkor nem így gondolnád.
2016. máj. 28. 22:14
 2/7 Rambo vezér ***** válasza:
9%

Ne képzelődj, csak törődj bele.

Amúgy egyszer mindenki meghal 💀

2016. máj. 28. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Ezek alapján nem a haláltól félsz, hanem a szüleidet akarnád kimozdítani a jelenlegi helyzetből, ahogy veled állnak valami drasztikussal.

Amit tehetsz, hogy beszélsz velük - mást nem tudunk mondani, emrt nem ismerjük ahelyzetet, főleg nem úgy, ahogy te és a szüleid ismerik.

2016. máj. 28. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Én se mivel ez egy állapot , és mindképp bekövetkezik.

Am nem.

2016. máj. 28. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Iszlám vallású vagy? Mert általában ők nem félnek, sőt...
2016. máj. 31. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én sem félek a haláltól, de azért nem akarok meghalni.
2016. jún. 2. 07:39
 7/7 Rambo vezér ***** válasza:

Nem csak az iszlámok nem félnek a haláltól!

Én asatrús(viking) vagyok és én se félek...

2016. jún. 27. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!