Mit tegyek ha félek a haláltól?
Figyelt kérdés
Olvastam már itt hasonló kérdéseket de én is fel akartam tenni.. Nem gondolkozom ezen minden percben de ha eszembe jut rossz érzésem lesz és mostanság mivel eszembe jut sokszor találkozom a témával az interneten.. Volt hogy attól is féltem, hogy valami súlyos betegségem lesz.. Szerintetel hogyan ne törődjel vele? Vagy mit tegyek?2016. máj. 6. 18:39
1/7 A kérdező kommentje:
Ui: 14/l
2016. máj. 6. 18:42
2/7 anonim válasza:
Ezen tök felesleges parázni, mert nem tudhatod, hogy mikor jön a kaszás. Lehet, holnap elüt egy busz, de az is lehet, hogy 80 év múlva múlsz ki végelgyengülésben.
A lényeg, hogy kicsit élj a mának és egy kicsit gondolj hosszú távlatokban is.
3/7 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a halállal ez is elmúlik!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.. Lehet hogy azzal elmúlik de én nem tudok ilyenekre gondolni.. Ha valakinek vannak tapasztalatai aki félt tőle de leküzdötte azt megköszönném ha leírná :)
2016. máj. 7. 18:00
5/7 anonim válasza:
˝ne félj csak higgy˝ ennek a földi életnek bizony vége lesz de ezután kezdődik csak az igazi élet. Jézus Krisztus megváltott minket hogy örök életünk legyen.ne félj bízz Istenben.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igyekszem nem félni tőle de rájöttem hogy inkább a halálos betegségtől félek.. Mondták hogy ne gondolkodjak rajta mert csak bevonzom.. De nem mindig sikerül. Ez normális?
2016. máj. 18. 15:53
7/7 anonim válasza:
Nem kell félned a tudósok megfogják találni a megoldást .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!